Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Може ли малко информация за А1?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Може ли малко информация за А1?

Здравейте колеги, искам да попитам как стоят нещата с категорията А1. Аз съм изкарал Б,Б1 и наскоро се запалих по моторите... та аз имам един скутер 50 кубика но вече не са ми достатъчни .
    Та коко горе доло струва да си изкараш А1 колко часа практика има, как преминава изпита и т.н?
    Благодаря за вниманието

П.С (Ако съм объркал раздела сори)

От: Може ли малко информация за А1?

Ако имаш навършени 24 години си изкарай "цяла" А.
    А1 е до 125сс, и то не за всички защото някой превишават мощността от 11 кв.
    Иначе и за двете кормуването е около 20 часа, теорията е 40 ако нямаш книжка, но щом вече имаш Б (приемаме, че имаш и М) теоритичната подготовка ще е 4 - 5 часа.

Коментар

Изпита преминава под зоркия поглед на инструктор и даяджия,и се заснема на видео,полигон и градско тоже.Независимо от категорията ,полигона е еднакъв за всички категории,само колчетата са на различни разстояния.Парите и таксите мисля нямат разлика А,А1 и т.н
      Преди 2 или 3 г.го минах и аз,с нас имаше момчета за А1 та се ядосваха всички,вкл.и инструктора
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        Изпита преминава под зоркия поглед на инструктор и даяджия,и се заснема на видео,полигон и градско тоже.Независимо от категорията ,полигона е еднакъв за всички категории,само колчетата са на различни разстояния.Парите и таксите мисля нямат разлика А,А1 и т.н
        Преди 2 или 3 г.го минах и аз,с нас имаше момчета за А1 та се ядосваха всички,вкл.и инструктора
        Какво искаше де кажеш с това ?? Че е по-добре още няколко години да кара малкия скутер, или да тегли една майна на правилата и като повечето от тези които карат големите моторетки, да вземе мотор който му харесва и да го кара без необходимата категория ? Нещо не успях да те разбера .....на истина !?! Без значение , че книжката мотор не кара, но правилата са си правила.......

Коментар

Да се яви направо за А,другото е губене на време и пари.Ако трябва да чака ,какво ще кара през това време ,си е негов проблем

Незнам да се хваля или ...това е големия ми син,от неделя,на 12 г. скутера е 50 куб. и това му е сефтето,вече съм му купил каска и ръкавици.Като иска да кара,какво да го правя,сърди се че го оставям с малко бензин.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13263797_1234767189874600_7554706024492697724_n.jpg
Прегледи:1
Размер:97.7 КБ
ID:5716275
          Последно редактирано от Roninn; 27-05-16, 19:00.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

...Незнам да се хваля или ...
            Ми не се хвали...повечето пакости са заради минало обещателно...Тоя младеж трябва да знае,че без каска мотора не пали.
            И не бъди толкова категоричен в препоръките си.От големи мотори рядко се пада повече от веднъж...без помощта на всевишния и чат пат познания по физика... .Знам го от личен опит...датиращ от 1977г...

Коментар

Да се яви направо за А,другото е губене на време и пари.Ако трябва да чака ,какво ще кара през това време ,си е негов проблем...........
              За парите ще се съглася с теб, но за това, че се губи време не съм съгласен..........все едно да минаеш от първи в трети клас без да си завършил втори ! Едно време поне у нас в България, най-мощните мотори бяха от по скромните 350 сс. и рядко надвишаваха 25 к.с., а сега моторите са по-мощни от автомобилите които караме и за това са разделени в четири класа, горе/долу като професионалните шофьори. Имам двама познати които от кат."М" веднага скочиха на мотори с по 1000 сс. които тежат по 300 кг. и повече. Личи си, че не могат да свикнат с тежеста на мотора, карат със страх /което е по-добре от това да навият масура/ и който дано с времето да отмине, но поне аз мисля, че след първото изпускане на мотора повече няма да му се качат..........дано не съм прав, но времето ще покаже.............

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X