Здравейте колеги!Знам че има много вещи сред вас затова да попитам за една yamaha majesty 125.Скутера след престой от 1 година без да се кара сега при движение по нагорнище заглъхва и угасва.След това чакам 10-15 секунди и пали.Смених свеща,почистих карбуратора проблема остава.Когато го дигна на степенка се изфорсирва без проблем.Проблема се проявява само по нагорнище.Незнам накъде да се насоча да търся причината.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Скутер глъхнене-странен проблем
Свий
X
-
От: Скутер глъхнене-странен проблем
Първоначално публикуван от valkov1989 Преглед на мнениеПроверих отдушника и ми се стори че много трудно минава въздух и в момента побългарявам един маркуч да съм сигурен че не е от там.Също и го почистих резервоара тези ще сглобя да проверя как е.Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
От: Скутер глъхнене-странен проблем
При мен проблема е същия, ходих на доктор, неговата диагноза беше; пружината централната отзад в сединителя, твърди, че е омекнала и не избутва ремъка когато трябва и както трябва. Моля и за второ мнение?Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
Скутер глъхнене-странен проблем
Колеги малко развитие:След един теч на бензин и отново разглобяване установих че маркуча от вакуума към карбуратора има дупка която не се вижда без да е свален.Смених маркуча с нов и мотора пее и върви но сега се появи друго-тече бензин от отдушника на чашката на карбуратора .От какво може да е след като вакуума не тече като не работи мотора?А и спря да пали без газ,трябва малко да подам за да запали
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар