Здравейте колеги, обмислям да си налепя фолио на спойлерите на вместо да ги пребоядисвам. Ако някой го е правел нека сподели дали е доволен, относно това дали не се разлепва предвид температурните разлики. Ще го правя в специализира работилница, но там още не са слагали на мотор и не знаят предвид чупките и овалите дали ще стане сполучливо.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фолио за мотори ?
Свий
X
-
От: Фолио за мотори ?
прегледай това видео. мисля че и у нас в бг-то вече правят такова. за цена не знам нищо обаче.https://www.youtube.com/watch?v=B-2oaSfy8RE
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеНезаконно е!
Това, ако е регистриран де.В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Наложи се да боядисвам единия спойлер,не намерих бояджия дето да се съгласи ,после боята 300 лв.литър пък била хем перла хем хамелеон.Ходих да лепя с фолио,на чупките които са навън се отлепя,ако има ръбове навътре няма проблем.
Накрая си боядисах сам спойлера,почти отлично,верно загубих 4-5 дни но вече не ме е страх да го изпусна.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеНезаконно е!
Това, ако е регистриран де.
Първоначално публикуван от boda nx Преглед на мнениепрегледай това видео. мисля че и у нас в бг-то вече правят такова. за цена не знам нищо обаче.https://www.youtube.com/watch?v=B-2oaSfy8RE
Коментар
-
Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнениеТова не ме притеснява ни най-малко.
Това е много добро, незнам каква е технологията в това ателие, където евентуално ще го правят, но мисля че е различна от тази.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеИ кой точно закон нарушава?!?
(2) (Изм. - ДВ, бр. 105 от 2002 г.) Всички надписи се изписват на български език с изключение на запазените търговски марки. Надписите и емблемите могат да се дублират на чужд език.
(3) (Доп. - ДВ, бр. 67 от 2012 г., изм. - ДВ, бр. 45 от 2014 г., в сила от 30.05.2014 г.) Забранява се изписването или залепването на надписи и/или емблеми върху стъклата и фаровете на МПС, с изключение на разрешените с нормативни актове, както и се забранява облепване на превозното средство с фолио, водещо до заличаване на основния цвят и подвеждане при идентифициране.
(4) (Отм. - ДВ, бр. 94 от 2009 г.)
(5) (Нова - ДВ, бр. 31 от 2015 г.) За нуждите на идентифицирането при облепване на превозно средство с фолио съгласно ал. 3 задължително се оставя необлепен минимум един основен детайл - преден капак или покрив.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Края на краищата се оказа, че два от спойлерите ми не подлежат на боядисване, което пък е изискаване за да стане процедурата с ваната. Намерих фирма като тази от клипчето дето boda nx e постнал, големи красоти правят. Някой ако се интересува от контакт да пише на лични за да не се счита, че им правя реклама тук.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениекакто и се забранява облепване на превозното средство с фолио, водещо до заличаване на основния цвят и подвеждане при идентифициране.
Което значи че нямам право да си облепя розовия мотор с лилаво фолио, зада му прикрия основния цвят (вписан в талона) и по този начин да попреча на правилната идентификация на МПС-то.
Ако си увъртя розовия мотор с розово фолио никой копче не може да ми кажеКалин - О88 б579I9I
Обичам да пътувам, не обичам да пристигам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение...
Коментар
-
Първоначално публикуван от sardokar Преглед на мнение..Ако си увъртя розовия мотор с розово фолио никой копче не може да ми каже
Накараха ме по тоя закон да сваля цялостно облепване с червено фолио и да боядисам с червена боя ако искам да запазя червения по талон цвят!Последно редактирано от suzuki team; 26-02-16, 12:43.Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар