Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Технически мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Технически мнения

Здравейте колеги имам въпрос.Монтирам едни джанти от cbr на доминатор (скоро ще пусна тема)и се чудя права ли ви изглежда веригата ето снимка

Така е оригинал

Чудя се дали да преместя малко зъбчатката на дясно с помоща на стругар?

От: Технически мнения

Така от снимката не се разбира , още повече пиньона се губи някъде в тъмното. Направи повече и по ясни снимки от различни ъгли, за да се види за какво става въпрос.

Коментар

Сетих се друго.Дали няма да е правилно да измеря разтоянието от вилката до зъбчатката в двата случая и да видя дали има разлика?

Коментар

Задната капла се центрова според вилката, мериш разстоянието от едната страна между вилката и каплата и това разстояние трябва да е и от другата страна, ако има разлика ги изравняваш с обтегачите като гледаш и веригата да е опъната колкото трябва...... това е !

Коментар

Технически мнения

Да това го знам въпроса е че тая джанта не е правена за там а аз я мъча.След много измервания реших да престържа хъба(не знам как се казва на Бг) с 3 мм навътре при което ще има 1мм разлика спрямо оригиналната капла.При толкова дълго разтояние мисля че няма да е проблем 1мм?
          За това разтояние става въпрос
          Последно редактирано от valkov1989; 11-02-16, 11:14.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X