Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е най-добрият кросов мотор за начинаещи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой е най-добрият кросов мотор за начинаещи?

Кой е най-добрият мотор с който мога да се вместя в бюджет от около 1600 лв? Това ще ми е първият кросов!

Също така искам да попитам, дали има ли възможност да намеря мотор 125-250 цц, 4-тактов, който да влиза в бюджета ми.

От: Кой е най-добрият кросов мотор за начинаещи?

За кросов който ще се кара по писти и състезания ли питаш, или за "кросов" с който просто ще се возиш по гората (полето)?
    Има съществена разлика. Ако наистина искаш спортна машина, не знам дали ще се вместиш в бюджета. Естествено че вероятно ще стигнат за първоначалното придобиване на някаква машина в неизвестно състояние, но този тип мотори изискват честа поддъжка която също струва едни пари...

Коментар

Говоря за мотор, който ще карам най-вече в гората. Дори не съм си помислял за спортна машина. Също така имам цялата екипировка която ми трябва. Какво би ми препоръчал?

Коментар

1600лв. , ще стигнат точно за екипировка , след което трябва да събереш за мотор.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Имам пълна екипировка. Кой мотор ще ми препоръчаш?

Коментар

С екип за 1600лв , възседнал кросов мотор за 1600лв, ще изглежда като рицар на магаре
            0877 877 297

Коментар

Той иска най-добрия мотор , така , че заслужава и да е с най-добрия екип , а екипа е много важен за начинаещ. Обаче аз разбрах , че вече има екип , та сега остава да разберем къде и как ще кара мотора , на писта , в гората , на разходка , и вече ще може да се каже кой ще е най-добрия мотор за него. Също трябва да се знае на колко години е , килограми , ръст.
              В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Ех, като почнете да размишлявате....па тва, па онова - ма що не така па иначе!!!

Мога да Ви кажа още от сега че ще си кара мотора за 1600л за кеф по поляните и из горите и му е се тая ....

...ако е искал тук има от къде да чете и да се информира колкото му душа иска.
                Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

За 1600лв много внимавай какво купуваш. Вероятността да е изнасилено от всякъде е висока...С още 1000 би могъл да го закърпиш, но ще си остане стара машина.

Коментар

Аз лично, ако бях на твое място, бих разгледал suzuki rm125 поради няколко причини.
                    Не съм карал такъв, само сам се возил, но ми се стори доста добър. Лек, 2т, пъргав, добре изглеждащ и мисля че въпреки възрастта му, ще се държи добре. Всичко това обаче първо е най-добре да кажеш какво аджаба си карал досега.

Коментар

Първоначално публикуван от Miroslavar Преглед на мнение
                      Аз лично, ако бях на твое място, бих разгледал suzuki rm125 поради няколко причини.
                      Не съм карал такъв, само сам се возил, но ми се стори доста добър. Лек, 2т, пъргав, добре изглеждащ и мисля че въпреки възрастта му, ще се държи добре. Всичко това обаче първо е най-добре да кажеш какво аджаба си карал досега.
                      Карал съм едно 50 кубиково балканче и от време на време съм карал и един крос амаа на него съм се качвал най-много 1 път в месеца за по 20 минути, защото не е мой.

Коментар

Иж

Коментар

Първоначално публикуван от OnTheRun
                          Карал съм едно 50 кубиково балканче и от време на време съм карал и един крос амаа на него съм се качвал най-много 1 път в месеца за по 20 минути, защото не е мой.
                          Колега, по така поставения от тебе въпрос всичко е относително.....но най-важното са придобитите умения за управление на подобен мотоциклет, а после е всичко останало.....а в твоят случай е добре да вземеш мотор като този който си карал, свикни да го караш там където му е мястото, а след време ще решиш какво друго да вземеш..... и внимавай, че и балканчето вдига предна гума.....

Коментар

Първоначално публикуван от spongi Преглед на мнение
                            Колега, по така поставения от тебе въпрос всичко е относително.....но най-важното са придобитите умения за управление на подобен мотоциклет, а после е всичко останало.....а в твоят случай е добре да вземеш мотор като този който си карал, свикни да го караш там където му е мястото, а след време ще решиш какво друго да вземеш..... и внимавай, че и балканчето вдига предна гума.....
                            Брейиии!? Три пъти го чета и не можах да го схвана. Балканчето к'во возило е и с к'во се яде аджеба.
                            На задна се вдига, ама с много условности.
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                              Брейиии!?
                              На задна се вдига, ама с много условности.
                              Най-лесната:

Нагрухтял се индивид,седнал в задния му край!
                              HONDA DOMINATOR 650
                              ОРЕЛ ASTRA
                              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X