Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде си държите моторите ако няма гараж на разположение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде си държите моторите ако няма гараж на разположение

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Прегледи:1
Размер:105.9 КБ
ID:6101150

Някой да сподели свежа идея, че тази ми се струва леко екзотична

От: Къде си държите моторите ако няма гараж на разположение

http://youtu.be/uTIUJCx2EQ4

Колко да е екзотична.... Ако не измисля нещо друго, ще правя нещо такова .... За смях на гаргите

Коментар

Еми понеже живеем (или сме от) държава където те е страх да оставиш 20+ годишен мотор на улицата , щото някой може да си го познае си търсиш гараж или паркинг да го прибираш.
      Цяло лято във Варна съм видял 2-3 мотора които нощуват на улицата , всичко друго се прибира.
      Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
      Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
      Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

в мазето на блока, или на работа /понеже работя в сервиз/.

Коментар

Преди много време , когaто живеех в aпaртaмент, бях усвоил прострaнството под еднa терaсa нa първия етaж.
          Естествено нужнa е височинa зa дa влезе моторa.
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Предполагам въпроса е ориентиран към хората в блокове?
            Щото аз съм в къща ама гаража не стига и за трите мотора нюта преди няколко дни ходих да търся покривало.
            С него, ще го вдигна на стойка и единият ще зимува на двора.
            Това на снимката ми се вижда и на мен леко екзотично, меко казано

Ако изключим този вариант, остава на паркинг с покривало.
            Моята фантазия свършва до тук а явно и не само моята.
            Виждал съм доста омотани мотори по платените паркинги.

Оказа се, че покривала има от 40 до 140лв.
            Тези от 40 стават само срещу прах и то на закрито.
            Ефирно та знае ли се.
            Аз успях да си намеря такова, което дава вид като да издържи поне няколко сезона навън за 90лв.
            Враг усраине

Коментар

Кражбите на мотори са тенденции неподвластни на държавно и обществено развитие. Мотори се крадат абсолютно навсякъде, във всеки голям град, по целия свят. В Страсбург са ми крали емзетката два пъти (развалена, първия път я бяха бутали 500 метра, втория - 2км), а в Париж беше в общи линии невъзможно да застраховаш скъп мотор срещу кражба - застрахователите просто ти се изсмиваха.

България в това отношение е по-скоро напред с материала, охраняем паркинг може да се намери навсякъде.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                ...България в това отношение е по-скоро напред с материала, охраняем паркинг може да се намери навсякъде.
                Имаш предвид вероятно платен.
                В огромната си част са просто платени, което далеч не означава, че са охраняеми.
                Но все пак не е като пред блока.
                Враг усраине

Коментар

Имам вече двама приятели, които си купиха дърти бусове за по 2000-3000лв и ги ползват точно като гаражи за мотори. В движение са, алармите им работят, единият даже се ползва като мобилна работилничка.

Условието е да има паркомясто за бус естествено.
                  "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Аз лично използвах жокер : обади се на приятел. Сега мотора ми си стои на централната стойка в затворен гараж до Русе.
                    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Ха-ха-ха! На мой приятел му откраднаха стария бус, който ползваше само за да си транспортира ендурото. То и новият му мотор беше вътре, но вечерта го притиснахме да го свалим от буса и го закарахме на светло, да се види за какво черпи...
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнение
                        Имам вече двама приятели, които си купиха дърти бусове за по 2000-3000лв и ги ползват точно като гаражи за мотори. В движение са, алармите им работят, единият даже се ползва като мобилна работилничка.

Условието е да има паркомясто за бус естествено.
                        Това не е лошо като идея, само че този бус за да бъде в движение има годишен разход за ГТП, гражданска и данък.
                        Мисля си, че гараж под наем е по-евтина и класическа стратегия
                        Враг усраине

Коментар

Зависи колко са меаркий на мотора ти. Моя го откраднаха в Лондон от гараж. И при всичките им тм камери и простотии мотора си си замина.
                          Honda Transalp XL600v PD06 1993 - откраднат в Лондон.
                          Honda Varadero XL1000 SD03 2011

Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Идеите за "под балкона" и "за буса" са хитри. За съжаление в моя случай са неприложими. Търся си решение за къща, в центъра, без двор, обиколена от тротоар и сгради. Шансът за паркиране в района е съотносим със спечелване на поне петица от тотото, така че, дори да спра бус, няма да имам място да вкарам мотора.

Има открита тераса на ниво +6м. (3-ти етаж), откъдето е и идеята от мужика от клипчето в началото.

Харесах си и друг вариант:

но ще трябва да го видоизменям леко...

Крадливо племе сме ейй... Таласъмът е прав и по Европата яко се краде, ама след като я контра-колонизираха тъмнозелените, източноевропейците и новите революционери от наши дни...

Поздрави на всички и ако направя нещо ще го снимам.

Коментар

Във Варна в старите панелни блокове масово се държат моторите във входа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X