Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Honda CRF 250R 2005 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Honda CRF 250R 2005 година

Здравейте, имам проблем с CRF250R. Не може да пали от манивела,а от една педя на бутане и веднага пали. Главата е заварвана и всичко беше разбито. Купих нова глава, всичко е регулирано / клапани и т.н/. Също така купих и нова оригинална свещ за 250R. Белезите са както трябва. От какво може да е ?
    Благодаря предварително.

От: Проблем с Honda CRF 250R 2005 година

Първоначално публикуван от Extraordinary Преглед на мнение
    Здравейте, имам проблем с CRF250R. Не може да пали от манивела,а от една педя на бутане и веднага пали. Главата е заварвана и всичко беше разбито. Купих нова глава, всичко е регулирано / клапани и т.н/. Също така купих и нова оригинална свещ за 250R. Белезите са както трябва. От какво може да е ?
    Благодаря предварително.
    Топъл или студен непали?
    KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Първоначално публикуван от влади кх Преглед на мнение
      Топъл или студен непали?
      5 пъти подред го запалих студен, оставих го да поработи 4-5 минути изгасих го. Пробвах да го запаля и не става.

Коментар

5 пъти подред го запалих студен, оставих го да поработи 4-5 минути изгасих го. Пробвах да го запаля и не става.
        На 3-то палене мотора вече е топъл а след 4-5 мин. работа е горещ! Виж тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/show...68#post2831568 имате сходни проблеми! Ти каква хлабина остави на клапаните? Даже и точна да е може и да се е променила ,не отнема много време да се провери! Я задай въпроса си и там ,че тук май на темата неи е много мястото след като има систематизирано за crf

Коментар

Вероятно имаш натегнати клапани!
          Успех!

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...68#post2831568 написал съм и там, но никой не ми пише. Клапаните са на 0,28 и на 0,12 / както са в manual-а /. Защо да е от клапаните? Студен пали 10 пъти подред и после мъка. По главата всичко е ново.

Коментар

Да така е не пишат! Е аз имам желание да разсъждавам с теб. Първо това 0.28 нее ли малко множко ,защото на моя kx в подписа ми е (мисля не съм сигуре на 100%) 0.18-0.20, а няма кой знае каква разлика в клапаните. Второ- сега като ти гледам 1-пост пешеш ,че непали и аз(ние) си помислих че имаш проблем (редовния) с клапаните ,но пък този проблем е съпроводен и от пукане в аспуха. Тогава пробва ли дали не ти е прекалено богата или бедна горивната смес? Ако е пробвано да излючем и карба! Предполага знаеш как (не те познавам и може да те питам глупави въпроси) примерно при мен ако му подам газ когато е загрял и моя няма да запали.
              Последно редактирано от V.R.R.; 28-09-15, 19:51.

Коментар

Сега гледам в другата тема пишеш ,че си гледал тоците! Добре ,по време на каране имаш ли проблеми или проблема е само при палене?

Коментар

Първоначално публикуван от влади кх Преглед на мнение
                  Да така е не пишат! Е аз имам желание да разсъждавам с теб. Първо това 0.28 нее ли малко множко ,защото на моя kx в подписа ми е (мисля не съм сигуре на 100%) 0.18-0.20, а няма кой знае каква разлика в клапаните.
                  На твоя KX клапаните може да са еднакви със на Хондата ,но на CRF-a хлабината на испускателмите си е 0.28 и нямат нищо общо главите.Ако си забелязал Хондата е с един вал на главата а твоя е с два
                  0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение
                    На твоя KX клапаните може да са еднакви със на Хондата ,но на CRF-a хлабината на испускателмите си е 0.28 и нямат нищо общо главите.Ако си забелязал Хондата е с един вал на главата а твоя е с два
                    Не споря Наско ,просто ми се видя много,защото на трактора съм ги пуснал по толкова! А сега дайте да помогнем на човека ,че има зор с моторетката и пише в две теми и никой не се включва а точно ти мисля ,че можеш да му помогнеш. Знам ,че през компа е трудно ,но с малко нахвърляни идей по някога се случват нещата.

Коментар

Благодаря предварително.
                      Проблемът ти е електрически , в другия форум съм ти написал какво да правиш . Запретни ръкави и действай - със седене , писане и чакане - не става .

Коментар

Какво стана с мотора бе момче

Коментар

виж звездата на запалването

Коментар

Здравейте колеги, проблема е бил от клапаните, не са били регулирани както трябва и майстора е сложил 4 еднакви пула. Топъл веднага пали, но студен не пали веднага, но все пак разрешихме проблема с топлото палене Благодаря на всички, който ми помогнаха!

Коментар

Проблема е бил от нерегулирани клапани и майстора е сложил 4 еднакви пула. Студен пали малко по-трудно. Топъл си пали веднага. Благодаря на всички които ми помогнаха !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X