Обява

Свий
Няма добавени обяви.

cz 350 или etz 150

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• cz 350 или etz 150

Здравейте колеги! Нуждая се от няколко мнения относно кое е по добро чз-то или етз-то
    кое е по издръжливо кое харчи по малко кое е по леко
    кое е по евтино за ремонт и ако реша да го преработя на крос кое ще е по доброто
    и кое загрява по бавно

От: cz 350 или etz 150

Според мен, когато става дума за сравнение между две неща, те трябва да се доближават поне на 50% едно с друго. В случая искаш да сравниш два съвсем различни мотори. ЕТЗ 150 със сигурност е по-икономичен и с по-евтина подръжка, но мисля, че не става за кросов, тоест, много зависи какво имаш в предвид "крос", както къде и как ще го караш. ЧЗ 350 гори повече от ЕТЗ, има по-здрава рама, а и двигателя е "хванат" с перфектното четириточково окачване и не се завърта на дясно както при всичките модели ЕТЗ. Подръжката е лесна и евтина, но ако се стигне до ремонт на колянов вал, нещата вече загрубяват. Като цяло ЧЗ 350 е по-мощен и по-пъргав от ЕТЗ, но след известен пробег започват проблемите им със скоростите. Според мен и двата мотора са добри, но за това за което са направени и не стават на 100 % за крос.Въпреки, че ще прозвучи грубо, ще го кажа - от цървула трандафор не става ! А ако искаш крос, си купи мотор за крос, сега поне ги има и ще си намериш хубав мотор без да е нужно да преправяш нещо. Успех....

Коментар

Аз бих гласувал с две ръце за МЗ ЕТЗ, пък било то 150 или даже 250.....Етезето е в пъти по добро от Чезето.......Личен опит....
      Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
        Аз бих гласувал с две ръце за МЗ ЕТЗ, пък било то 150 или даже 250.....Етезето е в пъти по добро от Чезето.......Личен опит....
        Ще кажа, че предпочитам да се прибера с един работещ цилиндър, вместо да бутам мотора 10-тина километра. И това е от личен опит.
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от stiliqngarov Преглед на мнение
          Здравейте колеги! Нуждая се от няколко мнения относно кое е по добро чз-то или етз-то
          кое е по издръжливо кое харчи по малко кое е по леко
          кое е по евтино за ремонт и ако реша да го преработя на крос кое ще е по доброто
          и кое загрява по бавно
          И двата стават за крос взимай някой и не му мисли ,ако е и с кросови гуми още по-добре.
          KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X