Възможно ли е , в задната рамка,където се захваща гумата да е влезнало нещо или някой да ми е пуснал нещо вътре. Или имам някаква съчма или все едно някакво болче. Разглобих половината мотор отзад,за да разбера от къде ми дрънчи,като минавам през неравности и павета. Направо е влудяващо! Ако е влезнало нещо там, от къде е влезнало и как подяволите да го изкарам? Слагам снимка,за това с лепенката на него иде реч, вътре някъде.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помагайте, нещо тропа.
Свий
X
-
От: Помагайте, нещо тропа.
До колкото те разбирам , има нещо в шарнира/задната вилка/. Тези които са отливани , имат отвори през които има достъп , намират се от вътрешната страна , може гумата да е вкарала някое камъче. Ако е заваряван от формовани елементи , може да няма отвори , или са много малки , достъп има през болтовете за опъване на веригата , трябва да бръкнеш с магнитна отвертка или пръчка , но само ако е стоманено това което дрънчи.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
-
Точно за него става въпрос. Нямам идея дали е отливан или е завяряван. Мотора е ZX10r Kawsaki. При махането на ауспуха снощи,калника и апарата огледах и не видях никакви отвори. Довечера ще сваля гумата и ще огледам пак. Абсолютен кошмар е,не дрънчи на камъче,а на някакъва метална съчма,та даже дрънка с резонанс. Изпили ми нервите... Ако не се увенчае опита с успех ще ми трябват други идеи,че ще го засиля в някой язовир иначе!
Коментар
-
Шарнира е заваряван от елементи , но отвори има.
http://www.ebay.de/itm/Kawasaki-ZX-1...item2100211ba7
Ползвах обява от Ибей. Може да се е скъсал болт , и да е изпаднал в шарнира , на снимките ще видиш къде са отворите. Сигурен ли си , че дрънченето е от шарнира.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
И аз вече не знам. Няма от къде другаде да е според мен. Дори при накланяне на едната и другата страна,се чува като движение по улей на нещо метално,което изтропва в единия край и при връщане изтропва в другия.
Има ли някои в София,на който да го закарам и му се занимава да разглобява и да гледа? Не безплатно разбира се. И без тва нещо май и не спира... тамън да го видят?
Коментар
-
Проблема беше установен. Болта,който прикрепя седалката,някак си се е развил,паднал е по средата между амортесьора и е успял да нацели една дупка и да влезне в шарнира!НЕ знам какъв е шанса,това да се случи,ама май по-скоро мога да спечеля от евролотарията. Както и да е,вече всичко е ок,мерси за съветите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнениеКавасаки е самолетна фирма !HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнениеИменно , защото имаш истински - само ти от целия форум не разбра за какво иде реч ..
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар