Заслужава ли си модела за първи ендуро мотор?Търся мотор за ежедневно каране градско и за разходка.Пробвах Доминатор 650 и Хонда хр250.Доминатора ми се стори тежък, хр250 е по добре но няма голям избор на запазени
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
CRF250L ?
Свий
X
-
От: CRF250L ?
И на мен ми харесва като модел и като визия, мисля че за гората е слаб и тежичък,но е много икономичен и мазен. Трябва някой който има впечатления да каже,за града мисля че е екстра.за първи мотор според мен си заслужава 9300 лв и е чисто нов.И колкото и да е лош,все пак е нов и е хонда!!!
-
Има цяла тема за CRF,ако ти са чете http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=2391KAWASAKI KLR 250-->HONDA XR 250-->KTM EXC 250 2T-->KAWASAKI KDX 200R
НЯМА ЛОШИ МАРКИ, ИМА ЛОШИ СТОПАНИ!!!
Коментар
-
Като пишете тези не-добри неща за китайските мотоциклети да Ви попитам: някой от Вас посещавал ли е Китай? А знаете ли колко мотоциклети се движат? И дали всички са японски или БМВ? И дали се чупят толкова често, като тези внесените в Бг? И дали Хонда ще допусне да предлага ниско качество по белия свят? Замислете се поне малко преди да пишете. И аз ще направя съчинение по картинка за CRF250L: харесва ми на външен вид, инжекционно впръскване, дават го прекалено икономичен-3/100, сгъстяването му е ниско и трябва да е маломощен, може да е издържлив двигателя.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Има ли значение какво се кара там ? Естествено , че коментирам това , което се кара тук , защото съм Българин - а не китаец . Ще го карам тук , а не там . Та тукашните китайски мотицеклето - подобни творения 101 % са долнопробни извращения . Специално за този модел - хонда е , но не е японска хонда . Имал съм близка среща с няколко екземпляра - не е самурайското качеството . За това и цената му е ниска : 1-2 годишни екземпляри се продават на цената на 15 годишен ИСТИНСКИ японец . Защо ли ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар