Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си заключа кросовата машина !!! Помогнете моля ВИ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да си заключа кросовата машина !!! Помогнете моля ВИ!

Здравеите имам следния проблем имам кросова машина понеже няма ключ за заключване а аз нямам гараж и си я оставям на двора и е лесна мишена и някоя сутрин ще осъмна без моята любов на двора! Дали може да се сложи ключалка с ключ там вече заключвене на кормилото контакт и т.н или някаква скоба на гумата или диска или нещо такова.Даите някъкъв съвед защото не ги знам много тези неща!

Re: Как да си заключа кросовата машина !!! Помогнете моля ВИ!

Желязо бетонирано в земята як синджир с як катинар през рамката. Двама човека от по-яките спокойно разнасят почти всички видове мотори.

Коментар

От: Как да си заключа кросовата машина !!! Помогнете моля ВИ!

Най-добре в спалнята, да е до теб
      А сега сериозно, никой не е застрахован, мн хайдуци има вече, за да си по спокоен, продават заключващи се въжета (като за колелетата, но има и по дебели) или по сериозен синджир с катинар пак върши работа, тва е един вариант, друго което мн хора използват е има едни "майни" които се слагат на спирачните дискове на мотора и се заключват като ограничават въртенето на гумите, и най-сигурното нещо което може да направиш е да си направиш някво скрито копче на масата или да си сложиш една аларма за 25лв, и я връзваш към масата и с дистанционно спираш и пускаш масата, и играе ролята на ключ, но една идея по удобно (като при новите коли, безключово палене), сега на моя ктм съм решил да слагам аларма, че карам доста в града, пък нямам ключ, иначе мотора си го държа в нас в оранжерията "при на мама цветята"

Коментар

Всъщност идеята е добра,ще помисля относно това само че имам и следния въпрос - на сервиз могат ли да ми сложат и ключалка и степенки за втори човек!

Коментар

Всичко може, ако играе парата... но все пак се консултирай с "майсторите", че много не са майстори, пък искат с пръдня боя да направят

Коментар

Имам един приятел който действа радикално-като се премести в нова квартира(живее под наем) намира местните играчи,хвърля им профилактично един бой и спира да мисли за мотора.
            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
            Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
              Имам един приятел който действа радикално-като се премести в нова квартира(живее под наем) намира местните играчи,хвърля им профилактично един бой и спира да мисли за мотора.
              Твоя приятел не е попаднал на играчи значи...
              42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                Твоя приятел не е попаднал на играчи значи...
                Не , просто моя приятел е играч какъвто трудно можеш да си представиш....
                Със сигурност има и по-големи от него,но те няма да си губят времето с мотор за 10-15хил лв.

ПП.Както и да е! Това горното не беше съвет , а лирическо отклонение.
                Последно редактирано от ЕМО; 02-03-15, 12:40.
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

В Бау-Мяу,при бравите и катинарите има вериги облечени с плат (мисля немски) и стоманени въжета с уши за катинари.
                  Също и добри катинари,като комбинацията излиза между 40 и 100 лева зависи от дебелината и качеството.
                  Мисля че видях и уши за вграждане в пода/бетон.
                  Последно редактирано от Иво Томов; 02-03-15, 16:12. Причина: Редакция
                  Honda CRF 250 X
                  Touareg 3.0 TDI

Коментар

На двор на какво я държиш? Има ли ограда, комшии и тн... С каквото и да я заключиш лека моторетка се товари вдига на ръце и товари в бус за по малко от минута и то без големи усилия. Отделно, че като я държиш на студ и пек, сняг и дъжд не си правиш услуга - стареене, корозия...
                    В краен слуачй прежалваш 10 - 20 лева на месец за охраняем паркинг и не се притесняваш.

Коментар

Двора има ограда някъде 140см висока комшиите само баби и дядовци-клюкари.

Коментар

Не знам изобщо как може да отговаряте в супер глупави теми,въобще не съществува мотор.

04-03-15, 22:02

krossmaniak
                        Младши участник

От: Избор на първи кросов мотор.
                        Хора честно да ви кажа сърцето ми не трепва като ги гледам тия ендуро само кроса ме кефи та въпроса ми е дали ще мога да карам honda cr 85 или yamaha yz 85

Последно редактирано от hristo jivota; 13-03-15, 15:06.

Коментар

Ехооооо,защо замлъкнахте всички,дайте да измислим как да вържем мотора,Спешно е SOS.

Коментар

Това че не съществува мотор, не значи че момчето не трябва да мисли как да си го заключва като си купи. И щом няма ключалка, значи е ходил да "пробва" някой.

04-03-15, 22:02

При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Първоначално публикуван от DIMILIEV Преглед на мнение
                              Това че не съществува мотор, не значи че момчето не трябва да мисли как да си го заключва като си купи. И щом няма ключалка, значи е ходил да "пробва" някой.

А тъкмо се сетих,гледам че си навътре с материала та ако може да ми дадеш съвет,аз пък съм решил да си купя магаре,обаче в същото време ми изпадна много изгодно самар и подкови ,и сега не зная какво да правя,кое да взема първо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X