Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема между Yamaha ТТ-R 250 Raid и Suzuki Djebel 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дилема между Yamaha ТТ-R 250 Raid и Suzuki Djebel 250

Здравейте,
    Искам да поискам вашето мнение за тези 2 мотора.Yamaha TTR 250 Raid 250 1996 год и Suzuki Djebel 250 1997 год.Аз съм 186 85 кг и искам да си купувам първо ендуро.Идеята ми е че ще го карам както по черни пътища много много рядко из горски пътища така и по асфалта.За ямаха-та знам че е много запазена с всичко сменено (масло,филтри,пиньони,верига и т.н и е регистрирана ) и е на цена 2800лв.За Джебел-а не е регистриран но има документи също със сменени консумативи и цената е 2700 с лек коментар.Знам че са почти идентични мотори така че моля за вашето мнение.Благодаря предварително.

От: Дилема между Yamaha ТТ-R 250 Raid и Suzuki Djebel 250

Добре де,някой няма ли да сподели мнение дори и за др. ендуро до 2700лв.

Коментар

Изчисти си кутията с лични .

Коментар

За ттр-то мога да споделя опит, това е тежък за силно пресечена местност мотор, лесен за каране и ефтин за подръжка. Ако не смяташ да се правиш на офроуд герой, става ...за возене. В зависимост от зъбчатките може да вдига и 120 км/ ч.
        За сузито незнам
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Благодаря за бързите отговори.Получих предложение за ДР 350 над което се замислих но ще почакам мнение и за Джебел-чето 250.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X