Я кажете,ако знаете, да се възползвам докато е студено,ако мога да го оправя. При ниска скорост,на първа,при подаване и отнемане на газта нещо чатка. 
 . При по-висока скорост и на 2,и 3 и пр... не се чува. При Еди казаха,че е отпусната веригата,стегнаха я... и действително намаля,но пак си го има. Не знам,точно как да Ви го опиша,и сравнението може да изглежда безумно,но който е карал 190-тка или 124ка Мерцедес ще се сети. Като разбито каре на диференциала. Така го усещам... нямам опит с моторите мн. и по-добро описание май не мога да дам. Моторетката е Кавазаки Z750.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

1 Техническо въпросче към моторджийте

Свий

X
- 

От: 1 Техническо въпросче към моторджийте
На задната джанта между фланеца на пиньона и самата джанта има демпферен тампон , често се износва и се появяват луфтове. Възможно е и да се е разбила касетата на съединителя , там също има демпферни пружини които омекват , често срещан проблем е. Вдигни мотора на стойка , включи на скорост , и върти задната гума с ръце напред-назад , ше видиш къде е луфта.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
 - 

От: 1 Техническо въпросче към моторджийте
Стана ми интересно какво може да е, очаквам да кажеш катооткриеш проблема. Според мен след натягане на веригата щом е намаляло причинатае някъде или веригата – износено звено или пиньоните някой зъб да се еспоминал, там като минава да прескача и трака. Предполагам майсторите са го погледнали това.LZ1NIM/P
B pos
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар