От два три месеца съм се запалил по кросовете мотори и най-сетне събрах пари и се чудя между kawasaki kx250f 2009 и yamaha yz250f 2008-2009. Навил съм се на инжекцион ако е възможно. Бюджета ми е 4500 и ако може дами обясните плюсовете и минусите на двата мотора.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет относно закупуване на кросов мотор.
Свий
X
-
От: Съвет относно закупуване на кросов мотор.
Здравей, не разбирам много от мотори, но тези 2 модела са кросови май, не знам дали знаеш, но чистите кросове са по-леки, по-мощни, нямат фар, а и имат много скъсен ресурс на двигателя заради по-голямата мощност. Трябва да си наясно къде ще караш - в гората или на пистата ? Ако е в гората е препоръчително да си вземеш ендуро - по-тежко, по-скъпо малко мисля, по-голям ресурс на двигателя и има фар. Като цяло ендурото е доста по-евтино за поддръжка.
-
Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнениеЗдравей, не разбирам много от мотори, но тези 2 модела са кросови май, не знам дали знаеш, но чистите кросове са по-леки, по-мощни, нямат фар, а и имат много скъсен ресурс на двигателя заради по-голямата мощност. Трябва да си наясно къде ще караш - в гората или на пистата ? Ако е в гората е препоръчително да си вземеш ендуро - по-тежко, по-скъпо малко мисля, по-голям ресурс на двигателя и има фар. Като цяло ендурото е доста по-евтино за поддръжка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от eti Преглед на мнениеКолегата изрично е написъл,че търси кросов мотор и даже си е харесал два мотора и не вярвам да не знае каква е разликата м/у крос и ендуро.Аз съм карал и карам в момента YZ 250 2008г. мога да кажа ,че за здравина не знам дали може да се сравнява с друга марка също така се намират части втора употреба почти навсякъде което не е много типично за другите марки мотори.Последно редактирано от Наско Петков; 30-12-14, 16:34.0888 074 049
Коментар
-
Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнениеСъгласен съм,че има много части втора рака,но се питам защо?Дали защото ги има във повече в България или просто ги разпродават на части защото е по доходно.Много ми е интересно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от eti Преглед на мнениеЗащо според теб има много Голфове за части?0888 074 049
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар