Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет относно закупуване на кросов мотор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет относно закупуване на кросов мотор.

От два три месеца съм се запалил по кросовете мотори и най-сетне събрах пари и се чудя между kawasaki kx250f 2009 и yamaha yz250f 2008-2009. Навил съм се на инжекцион ако е възможно. Бюджета ми е 4500 и ако може дами обясните плюсовете и минусите на двата мотора.

От: Съвет относно закупуване на кросов мотор.

Здравей, не разбирам много от мотори, но тези 2 модела са кросови май, не знам дали знаеш, но чистите кросове са по-леки, по-мощни, нямат фар, а и имат много скъсен ресурс на двигателя заради по-голямата мощност. Трябва да си наясно къде ще караш - в гората или на пистата ? Ако е в гората е препоръчително да си вземеш ендуро - по-тежко, по-скъпо малко мисля, по-голям ресурс на двигателя и има фар. Като цяло ендурото е доста по-евтино за поддръжка.

Коментар

Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнение
      Здравей, не разбирам много от мотори, но тези 2 модела са кросови май, не знам дали знаеш, но чистите кросове са по-леки, по-мощни, нямат фар, а и имат много скъсен ресурс на двигателя заради по-голямата мощност. Трябва да си наясно къде ще караш - в гората или на пистата ? Ако е в гората е препоръчително да си вземеш ендуро - по-тежко, по-скъпо малко мисля, по-голям ресурс на двигателя и има фар. Като цяло ендурото е доста по-евтино за поддръжка.
      Колегата изрично е написъл,че търси кросов мотор и даже си е харесал два мотора и не вярвам да не знае каква е разликата м/у крос и ендуро.Аз съм карал и карам в момента YZ 250 2008г. мога да кажа ,че за здравина не знам дали може да се сравнява с друга марка също така се намират части втора употреба почти навсякъде което не е много типично за другите марки мотори.

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
        Колегата изрично е написъл,че търси кросов мотор и даже си е харесал два мотора и не вярвам да не знае каква е разликата м/у крос и ендуро.Аз съм карал и карам в момента YZ 250 2008г. мога да кажа ,че за здравина не знам дали може да се сравнява с друга марка също така се намират части втора употреба почти навсякъде което не е много типично за другите марки мотори.
        Съгласен съм,че има много части втора рака,но се питам защо?Дали защото ги има във повече в България или просто ги разпродават на части защото е по доходно.Много ми е интересно.
        Последно редактирано от Наско Петков; 30-12-14, 16:34.
        0888 074 049

Коментар

Съжалявам но не можех да ви отговоря но вече имам време , ако ми обясните колко излиза поддръжката за сезона на двата мотора но не мисля че ще има голяма разлика. Мотора ще се кара предимно в гората и 3 4 състезания годишно.

Коментар

Не съм сигурен да ли да дигна бюджета с 2000. За да е по нова година че кросовете мори много се износвали поне така разбрах.

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение
              Съгласен съм,че има много части втора рака,но се питам защо?Дали защото ги има във повече в България или просто ги разпродават на части защото е по доходно.Много ми е интересно.
              Защо според теб има много Голфове за части?

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                Защо според теб има много Голфове за части?
                Не знам,отговори ти де.
                0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X