Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първи Стъпки в Мотокроса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първи Стъпки в Мотокроса

Здравейте. Така...От доста време искам да имам мотор защото някои от приятелите ми имат и се запалих и аз.От около 5 месеца събирам пари.. От закуски,носене на дърва и ходене за гъби.Накрая събрах парите и днес си взех Suzuki RM 125 2 такта от 90-сете години.. По старичък модел защото до там ми стигаха парите.Избрах тоя мотор защото е много лек(около 90 кила с пълен резервоар),а аз съм на 15 и не съм от най-едрите.Сега към проблема..Днес доведох един приятел и рекох да започвам с ученето.На теория знам нещата, но в практиката е проблема.Проблема е, че ме е страх да поддържам големи обороти, а иначе като му включа първа и угасва. До сега не съм карал и се панирам и забравям всичко. За щастие имах само 1 падане което не беше фатално, а по скоро хлъзване. Може ли да ми кажете няколко важни неща за първите стъпки с 2 тактов мотор и как да не се панирам толкова...И къде е най добре да се уча ? на асфалт ? На поляна ? Черен път ? Мерси много и извинете за пунктуационните и граматически грешки..

От: Първи Стъпки в Мотокроса

Поздравления за ентусиазма.Сега са карането,най добре е да правиш опитите на поляна та ако се случи нещо да няма голями последствия.За това как се кара мотор не мога да те посъветвам,това е като секса не става само със съвети как се прави а си трябва практика.
    0 8 76 36 8 542

Коментар

Днес хванах един приятел който го владее 2-тактовото и на една поляна зад мен и ме напътства.. Ще стане работата.. В карането е добре обаче тръгването е малко проблемно. Много трябва да се играе със съединителя.За около 1-2 седмици ще стане работата колкото да го карам, а после ще се усъвършенства. Давайте съвети какво не трябва да правя с 2-тактовите и ако може нещо за поддръжката ще е добре

Коментар

Ааааа.... Сетих се да ви попитам нещо.. Значи.. Сега идва зима.. С водно охлаждане съм и съм сипал вода, а ако мина на антифриз има ли проблем ? Има ли проблем да сменя водата с антифриз защото съм чувал, че има възможност да протече ? Някакви съвети ?

Коментар

Не е проблем, а е задължително да си с антифриз, от водата води до корозия, прецаква помпата по-бързо и други..
          Последно редактирано от Мир0; 12-11-14, 20:11.
          Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X