Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki ZZR 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kawasaki ZZR 250

Здравейте!

От скоро съм собственик на Kawasaki ZZR 250. Произвдено е 1994 година и е на 47 хил. километра. Моторът е много готин, но съм решил да го реставрирам. Тъй като нямам голям опит ми трябва помощ със следните въпроси:

До колко е съвместим моторът с Ninja 250. Реално погледнато са едно и също, но дали частите пасват?
    Къде мога да занеса пласмасите от мотра за пребоядисване в района на град София и да излезне добре като цена/качество. Пласмасите са доста ожулени, искам просто да се свали сегашната боя и да се пребоядисат едноцветно в същия или близък цват?
    Има ли от къде в България да поръчам датчик за температурата на водата и някои други дребни части или само през ebay?
    Може ли да препоръчате довър майстор в София за настройка на карбураторите и клапаните?

Поздрави и предварително благодаря!

От: Kawasaki ZZR 250

Здравей мотора е много хубав със здраве да го тормозиш относно съвпадението мисля че има доста разлика от твоя и нинджа
    относно боята трябва да качествено и ако лепиш лепенки на резервоара ги лепите след базата и ги покривате със лак провери в mirafiori colori
    eat my dust

Коментар

Здравей!
      Мерси за отговора. Не мисля да лепя лепенки, просто искам да се пребоядиса в (близък до) оригиналния цвят.

Коментар

Провери в mirafiori доста качествено да не кажа все едно от завод излиза относно цвета се води lime green
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ImageUploadedByTapatalk1412373884.316392.jpg
Прегледи:1
Размер:237.5 КБ
ID:5613877
        eat my dust

Коментар

Здравей и аз има един такъв от доста време само го караме с брат ми и нищо не пипаме по него .Много дурако-устойчива машина.Тази зима съм решил малко да го стегна. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00114.jpg
Размер:137.7 КБ
ID:5615699 иначе основният му проблем са предните колове и сперачкитеНатиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00198.jpg
Размер:186.4 КБ
ID:5615703
          Мотор и жена не се дават, мотора може да ти го счупят а на жената може да и хареса
          0889 619 319

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X