Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Книжка за 125cc мотор!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Книжка за 125cc мотор!

Здравейте,
    Предималко четох новия закон, който е от 21.01.2014г. Той гласи, че на 15г. и 9 месеце, мога да се запиша за А1 категория, която е до 125cc и 11kW, а на 15г и 11 месеца започва учението на курса. Та имам няколко въпроса:
    -това наистина ли е вярно
    -колко струва книжката
    -и трябва ли да се притеснявам, че няма да мина изпита и ще ме скъсат?

Благодаря предварително за отговорите!!

П.П: Това ще ми е първият курс (А1)

От: Книжка за 125cc мотор!

1-Щом е написано в закона...
    2-Това зависи от фирмата!
    3-Дали да се притесняваш,ами ако се подготвиш добре няма защо, ако ли не...въпрос на късмет.
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

- Ако е обнародвано в държавен вестник истина ще да е... Вицовете са във вестник "Стършел"
      - Самата книжка беше двайсетина лева. Курса за категирия обаче е няколко стонин.
      - Разбира се че ще се притесняваш, но успеха зависи от подготвката. Ако си добър ще го вземеш, ано не - не е толкова сигурно.

Коментар

Можеш да започнеш курс за кат. А1 на 15 год. и 9 месеца,първо трябва да преминеш теоритично обучение и като навършиш 15 год. и 11 месеца се явяваш на теоритичен изпит пред ДАЙ. След като го издържиш успешно,започваш кормуването което е 20 мото часа. Имаш полигон и кормуване в градски условия. На практически изпит можеш да се явиш като навършиш 16 години.Курса струва от 450 до 550 лв.

Коментар

Много точно казано от колегата vtmontana.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X