Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на първи кросов мотор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на първи кросов мотор.

Здравейте аз съм на 14 г и смятам да си купя първия кросов мотор.Лимитът на парите ми е 2000лв.Висок съм около 165см и тего 75-6кг.Искам да почна с хубав и мощен мотор защото нашите няма да ми купят мотор в следващите 4-5 години. Та въпросът ми е какво е вашето внение относно този мотор - http://olx.bg/krosov-motor-kawasaki-kx-125-i47595819 - дали има части на пазара колко харчи бързо ли се разваля и такива неща.Бих искал да чуя вашите съвети и коментари.

От: Избор на първи кросов мотор.

Здравей ...!! За мощен мотор забрави почни от по спънати кончета в момента имам хонда cr125 и бяга много и аз не съм 75кг взимай 85cc да свикнеш или въобще ендуро си вземи това е пълна лудост гаранция давам че ще се разпльокаш още на тест обиколката тая цвайка не търпи грешки и трябва да е в оборот яко тоест газ за което не си подготвен трябва ти пълен набор от екип МОМЧЕ!! ЗДРАВЕТО И СИГОРНОСТА НА ПЪРВО МЯСТО!.Което е още разход ботуши нагръдници каска как я мислиш
    eat my dust

Коментар

Първо най добре се насочи към ЕНДУРО мотор, не към крос. Кроса е тясно специализирана спортна машина, а ти явно нямаш спортни амбиции така че не ти трябва. Освен това надали си подготвен нито за каране, нито за поддръжка, а там цената на консумативи и превантовни ремонти не за подценяване. Особено пък ако правиш сметка да си с един и същ мотор в следващите 4 - 5 години.
      Мощен мотор също едва ли си подготвен да караш! Не се засягай ама аз като си знам акъла като бях на 14... добре че не съм имал средства за мотор че иначе можеше и да не пиша сега в темата... За теб едно 50 или 125сс ендуро ще е напълно достатъчно.

Коментар

Mendi Кавазаки кмх ще му свърши работа! но трябва екип пак
        eat my dust

Коментар

Според мен за неговите нужди 125 4т е достатъчен, като за първи мотор, даже му е много!

Коментар

Кмх е предостатачен
            eat my dust

Коментар

аха значи неска за пръв път се качих на скутер 50cc дето вдига 80км и малко се затрудних с управлението тя реших да си купя за първи мотор някъв скутер но трябва да е около 400-500лв не повече.имате ли някакви препоръки

Коментар

Първоначално публикуван от krossmaniak Преглед на мнение
                аха значи неска за пръв път се качих на скутер 50cc дето вдига 80км и малко се затрудних с управлението тя реших да си купя за първи мотор някъв скутер но трябва да е около 400-500лв не повече.имате ли някакви препоръки
                А така, сега темата трябва ли да я прекръстим на "Избор на първи скутер" във форума за мотоциклети???
                SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

абе хора аз си гарах 50 куб супермото и 125сс та мога да ги удържам та се чудя да си взема ли един крос 250сс

Коментар

абе хора аз си гарах 50 куб супермото и 125сс та мога да ги удържам та се чудя да си взема ли един крос 250сс
                    Където ще се лигавиш с 250,по добре един 450 4т,или направо 500 2т,какво толкова му се чудиш.

Коментар

Не че съм много компетентен , ама се осъзнай малко... Карал си 2-3 пъти мотор на приятел за по 2 завоя и това те навежда на мисълта , че можеш да и удържаш? А си вземи нещо по-слабичко 125 ендурота има много. Харесай си един ендурак, после сам ще прецениш Съвета ми е само да не мислиш за крос като първи мотор , виж няколко клипа във тубата как вървят тези неща , а крос 250 двутактов е от сорта на 70 конски сили и при първото подаване на по-сериозна газ се суркаш по дупе пък мотора се търкаля пред тебе - ГАРАНЦИЯ. Пак ти казвам виж 125 ендуротата

Коментар

Оставете го да се оправя, кросовия мотор наистина не е шега работа.

Коментар

Хора честно да ви кажа сърцето ми не трепва като ги гледам тия ендуро само кроса ме кефи та въпроса ми е дали ще мога да карам honda cr 85 или yamaha yz 85

Коментар

Ми сам прецени ние няма как.....
                            eat my dust

Коментар

Хора честно да ви кажа сърцето ми не трепва като ги гледам тия ендуро само кроса ме кефи та въпроса ми е дали ще мога да карам honda cr 85 или yamaha yz 85
                              Eстествено че с ендуро 85 няма как да ти трепне сърцето,виж един 300 си е друга песен,ама за предучилищна възраст не стават.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X