Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на ендуро мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на ендуро мотор

Значи от известно време следях ту по мобиле ту по карсбг за хубави оферти за ендуро мотори и скоро ми попадна ето тази : http://motori.cars.bg/m111424
    Според няколко човека,който запитах и са повече на ТИ от колкото мен с ендуротата казаха,че DR-ките вървят много,но голяма част от тях да не кажа всички имат проблеми в скоростите и най-често с 3та.Звъннах на човека разпитвах го и ми каза,че е след основен ремонт и го продава заради травма.Праща ми още снимки,външно нямаше почти никакви забележки,личи си,че е добър мотор поне на снимките и се чудя дали да не ходя до Ловеч да му хвърля едно око,защото за тия пари мисля,че си заслужава тва suzuki.
    Мнения по въпроса ако може да дадете и да попитам,може ли да се смени от ритане на ключ тоя тип мотори и ако отговора е да,г/д какви пари излиза

Благодаря предварително!

От: Покупка на ендуро мотор

Виж този раздел: http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=129
    Иначе тия ДР-и не са лоши но са доста тежки. Ако мислиш да го караш по гората най добре се насочи към по лек модел.
    Иначе присаждане на ел стартер не си заслужава. Ако искаш "копче" си търси модел с фабрично такова.

Коментар

Гледай новия модел, след 96 DR650SE. Изчистени са всички болежки на старите.
      П.П. Не вярвай на годината от обявите

Коментар

Най ми е чудно защо на 18 000 ще сменяш ангренаж?
        "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

Коментар

E, то тия 18 000 пробег са взети от въздуха...
          За 20 + годишен мотор прави по по-малко от 1000 на година което е несериозно. Освен ако не е бил на пенсиониран доктор, който си го е купил само да си ходи на вилата през летния отпуск. Както знаем, вскички МПС "нов внос" са карани от пенсионирани доктори, адвокати или инвалиди и то само през почивните дни

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X