Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на мотор

Здравейте,искам това лято да си купя мотор, но не знам какъв чудя се кросов или ендуро. Ще ми е първият все още съм 16 и турся мотор г/д за около 2000 лв. аз попринцип искам кросов 250цц 2т вие какво ще ми предложите.
    Благодаря предварително!

От: Избор на мотор

Инвестирай първо в буквар.

Коментар

250 2Т за първи мотор не ти го препоръчвам, по добре нещо 125-200 ендуро, но ти си решаваш.

Коментар

A, 250 двутактов е пълна излагация! Щом си на 16 и ще ти е първи мотор няма зашо да се ограничаваш с такива цикалки а направо скачай на нещо към 500 2Т. Да не ти ограничава възможностите
        Между другото има цял раздел с десетки, че и стотици теми даващи отговор на въпроса ти, но изглежда е под достоинството ти да четеш стари теми:
        http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=129

Но ако все пак решиш да отделиш един следобяд за четене наблегни на темите описващи разликите между крос и ендуро, 2Т и 4Т мотори и кое е най подходящо за конкретни изисквания като твоите.

Коментар

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
          ... направо скачай на нещо към 500 2Т. Да не ти ограничава възможностите
          ....
          Ей! Лапето може да не разбира от майтап, а и може да не му се чете. Та така погледнато по-добре да вземе нещо по-малко от 250 даже, че да не се пребие!
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Да, извинявам се! Може би иронията с в слуая е неуместна.
            Сериозно по въпроса - 50 - 125сс 2Т или 125 - 200 4Т мисля че ще е подходящо.
            Иначе за това което си е харесал автора - 250 2Т чист крос... Машината хич не е подходяща за първи, та в много случаи и за втори мотор.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=185888 ако ти хареса.. Заповядай!
              HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X