Здравейте колеги може и странно да ви прозвочи но на скоро открих Honda XR 125 Реплика говорих с продавача и ми каза че е реплика търсих на другаде информация за мотора но никъде не видях и не прочетох за такъв мотор и пак като последна надежда реших да отворя тази тема за да чуя мнението на по знаещите от мен. Ще съм ви благодарен ако ми кажете нещо повече и както казах търсих информация и на другаде но намерих информация само за по различни модели благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво мислите за Honda XR 125
Свий
X
-
От: Какво мислите за Honda XR 125
Колега, пусни някакви снимки на мотора и раздвижи малко темата. Така "на тъмно", на дали някой би ти отговорил дали частите са взаимозаменяеми или неПървоначално публикуван от Asu Преглед на мнениеПо точно аз искам да попитам дали частите от оригиналния XR стават и за репликата.
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
От: Какво мислите за Honda XR 125
Явно че не си заслужава парите който му иска търся си мотор до 1000 лева тъй като това е един от първите ми такива мотори искам да започна с нещо по евтино и благодаря за информацията която ми давате.Но искам да подчертая че имам мотори но не и от този вид
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар