Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Yamaha Virago 750
Свий
X
-
От: Yamaha Virago 750
Честито колега! Да си я караш с кеф! Макар, че съм карал само един мотор от този тип и то за кратко, Вирагото ми е един от моторите, които много харесвам! Рядко красиво направен мотор! Нищо по него не е е излишък''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
-
Първоначално публикуван от ичиконти Преглед на мнениеЧестито!
Най-после и ти в отбора....То така, човек като мине 40-те или се развежда или си купува мотор!!!Ама вярно - с последния мотор се разделихме в 2004-тата година пък тогава нямах още 40.
Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ичиконти Преглед на мнениеТука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
-
Я, изпуснал съм я тая тема!
Честито за прекрасната придобивка! Вирагото е един от моторите за които си мечтая и много харесвам! Навремето в двореца на спорта във Варна имаше изложени няколко Вираго и често се отбивах да им се порадвам на път за ТУ."Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
Честито! Много лъскав, много лачен!Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от ичиконти Преглед на мнениеАбе и твоята си я бива, че и по-нова.Моят е набор 82.
Много интересни лепенки за регистрационната табела върху предния калник имат тия испанци.Това задължително ли е или самоделно?
Ще пускам снимки. Номерата на калниците не са задължителни (поне сега) преди може и да са били.Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар