здравейте искам да попитам има ли начин да се регистрира мотор без никакви документи говоря за скутер 50 кубика
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
мотор без документи
Свий
X
-
От: мотор без документи
Може, може. Отиваш търсиш стария собственик или наследниците му и им бутваш нещо в ръката. Правиш един договор и слагат подписи. Питаш от кога няма данъци и отиваш ги плащаш, ама не всичките, ами май 3-5 години назад. Правиш застраховка и ремонтираш мотора. Качваш се и право там. Ако имаш някой познат да ходатайства, е още по-лесно. Това, ако има поне някакъв номер. Щото иначе трябва технотест, а отдавна не съм минавал и не знам изискванията. Иначе си правих едно време ремарке и тогава минах от втори раз, защото им се стори, че оста е по-тънка и аз при един стругар-приятел правим нова ос, аз сглобявам, дядо заварява по дебела ламарина. И така. Сори, че оспамих темата. Дано съм бил полезен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеНЕ!!!!
п.п. Егати и въпроса.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеЕгати и изродения форум стана! На сериозни въпроси, вече няма кой да отговори.
Коментар
-
Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнениеАми ако стария собственик е някой италианец и документите са изгубени ? Как да го намериотделно щом няма никакви документи, вероятно и не се знае много за произхода на моторетката... ами ако е противозаконно отнета
Иначе соц моторетки доста съм спазарявал така и винаги има вратички. Не е лесно, но някак си става. Важно е да си упорит като магаре и мерак да има, ама истински. Ако е такъв, то е по-лошо от дриснята. Не те пуска ни сутрин, ни вечер.
Отделно, колегата, не казва никаква полезна информация. Как да му помогна?
Коментар
-
Я да използвам темата и аз.Сдобих се преди време с едно желязо което ми седи в гаража и чака удобен момент да започна да го освежавам.Като цяло пали работи всичко О.К. обаче няма и следа от документи.Ходих да търся някакви старци които не се знае знае ли се но уви.Опитах и през КАТ но всичко било в папки,архиви няма го в системата абе с една дума нищо.Ако има нещо полезно като инфо освен подигравки и бъзици ще съм много задължен.Извинявам се пиша в чужда тема.
Коментар
-
Чесно казано имах надежда в КАт като се въведе рама да излезе нещо но тея по старите били по някакви папки.И нали сме в България няма кой да се занимава с тебе вместо да си клати краката на бюрото...Ако излезе адрес на някой стар собственик все има за какво да се хвана обмислям да подам молба до началника на КАТ-Перник.Ще се пробвам пък дано стане.
Коментар
-
Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнениеЧесно казано имах надежда в КАт като се въведе рама да излезе нещо но тея по старите били по някакви папки.И нали сме в България няма кой да се занимава с тебе вместо да си клати краката на бюрото...Ако излезе адрес на някой стар собственик все има за какво да се хвана обмислям да подам молба до началника на КАТ-Перник.Ще се пробвам пък дано стане.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар