Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мотор без документи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• мотор без документи

здравейте искам да попитам има ли начин да се регистрира мотор без никакви документи говоря за скутер 50 кубика

От: мотор без документи

НЕ!!!!
    п.п. Егати и въпроса.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Може, може. Отиваш търсиш стария собственик или наследниците му и им бутваш нещо в ръката. Правиш един договор и слагат подписи. Питаш от кога няма данъци и отиваш ги плащаш, ама не всичките, ами май 3-5 години назад. Правиш застраховка и ремонтираш мотора. Качваш се и право там. Ако имаш някой познат да ходатайства, е още по-лесно. Това, ако има поне някакъв номер. Щото иначе трябва технотест, а отдавна не съм минавал и не знам изискванията. Иначе си правих едно време ремарке и тогава минах от втори раз, защото им се стори, че оста е по-тънка и аз при един стругар-приятел правим нова ос, аз сглобявам, дядо заварява по дебела ламарина. И така. Сори, че оспамих темата. Дано съм бил полезен!

Коментар

Ами ако стария собственик е някой италианец и документите са изгубени ? Как да го намери отделно щом няма никакви документи, вероятно и не се знае много за произхода на моторетката... ами ако е противозаконно отнета
        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
          НЕ!!!!
          п.п. Егати и въпроса.
          Е,как бе...От КАТ промотираха безплатна регистрация на МПС без Никакви документи,която ще е валидна през целия период на цъфтеж на налъмите...

Коментар

Егати и изродения форум стана! На сериозни въпроси, вече няма кой да отговори.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
              Егати и изродения форум стана! На сериозни въпроси, вече няма кой да отговори.

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                Ами ако стария собственик е някой италианец и документите са изгубени ? Как да го намери отделно щом няма никакви документи, вероятно и не се знае много за произхода на моторетката... ами ако е противозаконно отнета
                Това са частни случаи! Иначе соц моторетки доста съм спазарявал така и винаги има вратички. Не е лесно, но някак си става. Важно е да си упорит като магаре и мерак да има, ама истински. Ако е такъв, то е по-лошо от дриснята. Не те пуска ни сутрин, ни вечер. Отделно, колегата, не казва никаква полезна информация. Как да му помогна?

Коментар

Я да използвам темата и аз.Сдобих се преди време с едно желязо което ми седи в гаража и чака удобен момент да започна да го освежавам.Като цяло пали работи всичко О.К. обаче няма и следа от документи.Ходих да търся някакви старци които не се знае знае ли се но уви.Опитах и през КАТ но всичко било в папки,архиви няма го в системата абе с една дума нищо.Ако има нещо полезно като инфо освен подигравки и бъзици ще съм много задължен.Извинявам се пиша в чужда тема.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 019.jpg
Прегледи:1
Размер:194.3 КБ
ID:5580436Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 021.jpg
Прегледи:1
Размер:176.3 КБ
ID:5580437

Коментар

Машината е в оригинален вид и с малко труд ще стане. Обаче липсата на документи си е сериозен проблем, както и да го погледнеш. Единствения шанс е да издириш собствениците или наследниците...
                    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

взимаш белешка че е купен от скраб,после технотест и кат.

Коментар

Колега, прекрасна машинка си имаш! Нямаш ли някаква информация за наследниците на тази моторетка? При втория номер трябва обаче да имаш познат във вторични. Брей! Тя и номер няма.

Коментар

E не сте ли ги ли регистрирали още, посредници веч няма.
                          А тези простотии се правят от името на всички ни.
                          Даника
                          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Чесно казано имах надежда в КАт като се въведе рама да излезе нещо но тея по старите били по някакви папки.И нали сме в България няма кой да се занимава с тебе вместо да си клати краката на бюрото...Ако излезе адрес на някой стар собственик все има за какво да се хвана обмислям да подам молба до началника на КАТ-Перник.Ще се пробвам пък дано стане.

Коментар

Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнение
                              Чесно казано имах надежда в КАт като се въведе рама да излезе нещо но тея по старите били по някакви папки.И нали сме в България няма кой да се занимава с тебе вместо да си клати краката на бюрото...Ако излезе адрес на някой стар собственик все има за какво да се хвана обмислям да подам молба до началника на КАТ-Перник.Ще се пробвам пък дано стане.
                              Свържи се с някой от ретро мото клуб, там имаше някаква опция за регистриране. Ако нямаш такива познати, ще те насоча.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X