Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Simson s51 enduro Въпроси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Simson s51 enduro Въпроси

искам да задам няколко въпроса имам Simson отскоро и се движи малко мудно.
    1.Ако си закупя чисто нов карбуратор ще се вдигне ли мошноста. (защото карбуратор е много стар)
    2.Ако си купя кросови гуми ще ми помогнат ли да изкачвам баири.
    И ако някой може да ми обясни за зъбчатките защото скоростта не ме вълнува искам да мога да изкачвам баири повече "зъби" ли трябва да има или по малко за да изкачвам баири.
    Отскоро навлизам в света на моторите и затова реших да питам.

От: Simson s51 enduro Въпроси

Карбуратора го даваш на някой който разбира да го очисти и регулира. С нов карб нищо няма да стане. Гумите помагат за кал, но спъваш мотора. Ако искаш по-мощен мотор симсонките държат висока цена продавай и вземай ендуро или пък някое мз, ако не достигат парички

Коментар

Трета награда!
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

П.П Симсона има нужда само от добро почистване и моя глъхнеше въпреки, че беше с ново бутало и сегменти, не че са фактор като карбуратора ти е запушен. Отворих продухах, имах нов филтър сложен и моторетката заспа. Може да дигнеш мощноста с по-големи жиглъори и спортен ауспух всичко за около 80-100 лева зависи какъв ауспух намериш и т.н. Аз не бих правил тези упраженения, защото няма да усетя нищо повече това е 50 кубика моторче може да стане по-мощно, но струва мноого

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X