Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Husqvarna SM 450

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Husqvarna SM 450

Здравейте гледам мотора посочен в заглавието много ми харесва 2008 година искам мнение като цяло как е защото чета за старите хъскита че много се трошели и ще се радвам ако ми кажете как е дали има някои който е карал такъв .

От: Husqvarna SM 450

Може да напишеш в гоогле и да разбереш от някой английски форум що за мотор е. Не е популярен в България или поне аз не съм чувал точно този модел. Хъскитата за мен са хубави мотори стига да са в добро състояние. Намерих информация, която ще цитирам за да не правя реклама на сайта
    Авторитетната шведска марка Husqvarna представи модела SM 450R 2009. Основната промяна при мотоциклета е в шасито му, което е с 1кг. по-леко и с изменена форма. Според експерти, в новия спортист на компанията, вече се отразява влиянието на BMW, която контролира Husqvarna от 2007г.

450-кубиковият двигател на SM 450R е толкова успешен, че е останал без съществени промени. Единствено е видоизменена неговата структура, за да се подобри надеждността му, но това не е повлияло на производителността. Моделът е получил нови табло, пластмасови части и алуминиев
    Вече зависи коя години е този който гледаш. Напиши в гоогле модела и годината и прочети, ако не разбираш английски може да ти помогна на лс

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X