Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първи пистов мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първи пистов мотор?

Здравейте, на 15 години съм и имам голямо желание да си взема пистов мотор, но не знам какъв..насочил съм се към Kawasaki ZXR 250..какво ще кажете за мотора и дали става за начинаещ ?

П.С : Карал съм пистов мотор 2 пъти Cagiva Mito 125.

От: Първи пистов мотор?

Колега, много е странно, че точно тук си отправил питането си. От друга страна, между многото офроудъри може да се намери някой, който да е превземал градските улици с ПВЦ машина Както и да е, моето мнение е, че трябва да опиташ с CBR 125. За този мотор съм чул само положителни отзиви, като съм имал пряко наблюдение над по-големите му събратя Предполагам, че е кавазакито е добър вариант, но аз лично бих те посъветвал да не стартираш с 250, а с 125 сс. В крайна сметка решението си е твое, като най-важното е да вземеш японски мотор Желая ти късмет и да не забравиш пълната екипировка
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Благодаря ти много !

Коментар

Ако те е страх от много големи скорости 2тактовия пустиняк ще те плаши тъй като са доста по-пъргави и бързи... а както Helik каза CBR125-цата е изключителен мотор... не вдига големи скорости, но е лек и много икономичен... да не говорим, че е 4-такта и двигателя ще те надживее (ако го храниш с Motul пълна синтетика разбира се) но за да имаш нещо хубаво дълго време трябва да го поддържаш.. Та CBR-ката е най- добрия ти избор само не знам с какви пари разполагаш тъй като първия модел на мотора(cbr 125) е излязъл 2006 година и още не им е минало поколението и са доста скъпи... и в зависимост дали го търсиш с документи или без(да си бръмчиш из село). сам си прецени
        125 2-такта- Върви на пушка - по-бързо износване на буталото и сегменти
        125 4-такта - `по-бавен' - Повече се пази двигателя. ( И има по SEXY звук хехе) Успех в избора си...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X