Обява

Свий
Няма добавени обяви.

yamaha yz450f 2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• yamaha yz450f 2005

ЗдравеЙте, колеги. Искам съвет-купих си yamaha yz450f 2005 година, като я карам в предела на възможностите и ми тече масло от отдушника, коЙто излиза от цилиндЪра. Той е маркуч до свеЩта, а като я карам леко, няма теч. Какво може да е. Благодаря предварително
    Последно редактирано от viki terzieva; 09-07-13, 06:12. Причина: Правопис

От: yamaha yz450f 2005

Тече или просто някой път капнат няколко капки ?
    Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Направо си тече вчера реших да видя да засеча как и по какъв начин тече при леко каране няма нито теч нито капки при яко каране на четвърта скорост държа го във високи обороти направо си тече връштам газта спира да тече.По принцип знам че е нормално да има леки капки но в моя случаи си тече стабилно

Коментар

Надува компресия в картера,масло гори ли?
        0888 074 049

Коментар

Незнам не мога да видя дали гори защото не връща маслото през рамката до пръчката щото рамката е заварявана леко точно до пръчката и не са сложили някви маркучи за да връща.А това голям проблем ли е и как може да се оправи?????

Коментар

Първоначално публикуван от yamaha yzf450 Преглед на мнение
            Незнам не мога да видя дали гори защото не връща маслото през рамката до пръчката щото рамката е заварявана леко точно до пръчката и не са сложили някви маркучи за да връща.А това голям проблем ли е и как може да се оправи?????
            Боже божееее!!! Мисля че трябва да идеш в "тунинг" работилницата в която е "усъвършенствана" машината. Тук едва ли някой ще може да ти отговори каквото и да било.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Здравейте!
              И моята ми направи впечатление, че хвърля масло от отдушника ,говоря, че като спра и капват няколко капки. Знам, че това не е нормално, но от познати , които карат същите машини разбрах , че пак си хвърля и след основен ремонт на двигателя.
              Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от ludau Преглед на мнение
                Здравейте!
                И моята ми направи впечатление, че хвърля масло от отдушника ,говоря, че като спра и капват няколко капки. Знам, че това не е нормално, но от познати , които карат същите машини разбрах , че пак си хвърля и след основен ремонт на двигателя.
                Поздрави!
                Нормално е да е навлажнен маркуча и да капват от време на време някоя капчица и моя е след ремонт и е така напълно НОРМАЛНО си е.
                Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Моя YZ250F пък е нов и нищо не капе.
                  EXC TPI 2019

Коментар

Търся картери за yamaha yzf450 2005 година ако някои има информация ще му бъда благодарен да я сподели 0883464001 на този телефон може да ме намери или да пише на лично съобщение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X