Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор от Ибей

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотор от Ибей

Здравейте приятели нов съм тук искам да си закупя мотор от Ибей но искам да знам как става номера с документите на мотора нали тук като копуваш мотор документите си сменят настоиника? Отделно смятам за еконт че ще свършат останалото идинсвеното притеснение е за документите и наи вече с колко ще ме изръсят за доставка моля даите съвет

От: Мотор от Ибей

Моят е купен по този начин ,само , че използвах "мой човек" на място защото после трянспорта се оказа проблем. Ако е от страна от ЕС нямаш проблеми с документите.За доставката чрез еконт незнам..По добре търси хора с микробуси или автовози в района.
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Благодаря за този съвет но нямам хора с бус искам направо да закупя мотор от там но за ЕС незнам дали от там кадето ще го закупя ще са в ЕС затова искам да исползвам еконт понеже мотор от България 2 ра рака не е голяма надежда всеки гледа да те излъже така че от ибеи ще съм сигорен но както казах дукоментите са ми проблем да не стане така че да не мога да го регистрирам тук и ако можеж да ми обясниш точно какво се прави когато си копувам мотоциклет по този начин. Благодаря предварително!!!!

Коментар

И тук има хубави мотори ,но ти си знаеш.Щом нямаш човек на място ще трябва да ходиш.Самото закупуване може да стане по ибей ,но за документите няма как. Плащането е по карта, както всичко в ибей. После пишеш едно писмо на собсвеника кога отиваш и готово.Другият начин е да отиде "транспорта" там ,но тогава ще издаде документ на негово име + една празна бланка за да го прехвърлите /забравих как се казваше документа/ .Моя го докарах така.Такъв е реда и по мобиле.де ако купуваш.Пращат ти предварителен договор подписан и ти подписваш сканираш ,пращаш + парите ...и отиваш да си го вземеш.Що не избереш близка дестинация и да си го вземеш сам...ако е голям мотора...де да става да караш дългоНяма да стане съвсем "по интернет".Еконт как ще го прекарва през границите..хм..ок ще има фактурата ..Питай ги дали е възможно офиси навсякъде
        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Със сигурност няма да стане!
          След като не знаеш дали държавата от която купуваш е член на ЕС, а членовете са 28, как очакваш да се оправиш с другите неща!? Предполагам няма да поръчваш мотор от Турция, Иран, Китай и подобни...И не си мисли, че в другите държави никой не лъже...Друг проблем ще ти е езиковата бариера...трудно се разбира написаното на български, който се предполага, че ти е роден език...

Коментар

Благодаря за съветите и не държата е САЩ от която си бях харесал Сузуки ГСХ-Р 750 но както вие казахте дълга и широка ако може да ми кажете някои саит за по блиска дестинация и да не се разкарвам аз по държавите а да ми го докарат. Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от eleguest Преглед на мнение
              Благодаря за съветите и не държата е САЩ от която си бях харесал Сузуки ГСХ-Р 750 но както вие казахте дълга и широка ако може да ми кажете някои саит за по блиска дестинация и да не се разкарвам аз по държавите а да ми го докарат. Благодаря
              Тука няма много "байкари"....Пробвай друг форум

Коментар

за eBay UK - имам човек в Лондон, който многократно ми е изпълнявал поръчки + транспорта - цената е супер приемлива -но трябва да си наясно какво точно искаш и за какви пари - той играе на търга вместо теб, като определите до каква сума, парите съм му превеждал предварително.
                имаше тема във форума ей сега ще я намеря, но може и да е премахната, за връзка по скайп на лични

Коментар

Страхотна идея да си купиш мотор от САЩ, но имаш ли представа че транспорта вероятно ще е по скъп от самия мотор ?
                  Достатъчно е да отвориш сайта на Еконт за да видиш държавите където работи, САЩ не фигурират там.
                  В БГ има всякакви мотори - нови и втора ръка. Само парички да имаш и да се разровиш. Ако не гледай някоя държава в Европа с по близка дестинация. Успех

Коментар

Да не забравяме че за стоки идващи от страни извън ЕС се дължи ДДС и мито.

Коментар

Здравейте приятели ...
                      Постарай се повече с писането пич, че много трудно ти се разбира. А мотор можеш спокойно и от тук да си вземеш. Все пак се предполага, че там си по-добър. Пък ако не, то вземи някой дето разбира. Не виждам защо в чужбина да са толкова пък по-честни от тук.
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X