Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вата за ауспух от къде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вата за ауспух от къде ?

Здравейте колеги трябва ми вата за ауспуха,но не знам от къде да си купя по точно искам минерална или стъклена не знам коя е по добре.Защото не ми се дават 35 лв за специална вата за ауспух.Мисля да потърся в магазини който има стоки за ВИК моля дайте малко идеи другаде къде може да има ?
    Ако съдбата ти затвори вратата,влез през прозореца!

От: Вата за ауспух от къде ?

Колега аз си поръчах от e-bay и с доставката дойде на 20лв.

Коментар

А аз си купих 10кв.м. минерална вата за 20лв от магазин на топливо в Бургас . При 2Т мотор никакви проблеми не се затлачва или издухва. Скоро слагах на 4Т не знам как ще е но при тази цена мисля , че и всеки месец да я сменям не ми пречи

Коментар

има една фирма която прави ауспуси за коли продават и вата 4 50кг фирмата се казва ASPO главен склад с ЯНА до София

Коментар

Аз си правих на Субаруто от обикновена вата за изолация, минерална. Четири лета и зими от тогава.
          Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Ами днес разбрах къде има такъв магазин в Хасково утре ако ми остане време ще отида да видя дали има и ще пиша на каква е цената и големината

Коментар

Имам 15лв плик от билла
              MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
                Имам 15лв плик от билла
                Била, за мотоциклет?!?
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Не,според мен само плика е от била.Ватата е от Станислав,а плика от била за мярка.

Коментар

Колеги купих вата минерална вата и я сложих парчето е 4 лева а е с големината на спален матрак.и ще стигне за поне 3 смени.Досега не виждам да ми прави проблем.Искам да попитам нещо доста странно на което се учудих доста.Днес на един мото събор разбрах,че хората не слагат вата в асупусите си.А метални гъби за миене на чинии и то на доста скъпи мотори 2010 2011 година.Искам да попитам някои пробвал ли е този така наречен според тях "Трик"?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X