Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Derbi Senda Помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Derbi Senda Помощ

Добър ден. Прочетох доста теми, но никъде не намерих информацията която ми трябва. Затова пиша тема, а ето и какво ме интересува. Имам "Derbi Senda" но нямам свързани мигачи, фар, стоп и изобщо почти всичко. И за да свържа всичко ми трябва някаква схема за да мога да видя кои кабел къде отива и за какво е, защото иначе може да стане беля. Ако някои може да ми помогне нека пише в темата. Мерси за отделеното време. Ето и 1 снимка: http://prikachi.com/images/558/6003558I.jpg

От: Derbi Senda Помощ

Здравей разбра ли как да си свържеш кабелите ако може да ми помогнеш защото и аз имам този проблем ако може ще съм ти много благодарен. : )

Коментар

Обяснете малко вие какво имате и какво по-точно ви трябва. Имате всичко (фарове, стопове и т.н.) но не са ви свързани така ли?
      '05 Suzuki RM 250

Коментар

http://puu.sh/5O25X.jpg

Това е диаграмата за окабеляването на Дерби Сенда (АМ6 двигател).
        Дано разбереш кое какво означава, ако не по добре не си играй и иди виж някой майстор със компетентност в съответното поле.
        Късмет !

Коментар

А видяхте ли датата на темата, защото може колегата вече да се е разделил със сендата Весела коледа да всички
          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Хора и аз имам проблем с мойта сенда.Глъхне не работи никак добре.Когато и подадеж газ тя глъхне и неиска да се изфорсира.Ако някой има същия проблем и знае как да го оправ,нека пише.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X