Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Документи на скутер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Документи на скутер

Извинявам се ако е пусната друга такава тема ! Искам да попитам имам един скутер Априлия ср 75 кубика (регистрирана като 50) има рег.номер отзад но проблема както при почти всички други е при документите. Значи скутера имал документи но били в стария собственик , звъня му а той казва документите са загубени а мотора се води на негово име . Въпроса ми е какво точно да предприема и колко долу-горе пари ще ми излезне?

От: Документи на скутер !! ПОМОЩ

Договор нямаш ли? Подпишете един договор че ти го продава за 50 кубика не е нужен нотариус и после като нов собственик ги обяви за изгубени и си изкарай нови на твое име

Коментар

Собственика по документи трябва да извади нови. След това по редовния ред.
      A Lone Rider

Коментар

Първоначално публикуван от galinvayov Преглед на мнение
        .... редовния ред.
        Уникално звучи.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

От: Документи на скутер

Първоначално публикуван от ludaka991 Преглед на мнение
          ........ 75 кубика (регистрирана като 50) .......?
          Мен това ми е по-интересно.
          Не за друго, ма имам един 250 см2. скутер за регистриране, та за това!
          MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
          (А1+)
          О877ООО98О

Коментар

Аз съм чел, че смяната на собственост на "мотори" до 350 куб. см. става с договор между старият и новият собсвеник.
            Не е задължително договорът да е нотариално заверен!
            След подписване на въпросният договор старият собсвеник предава документите на МПС-то на новият.
            Новият собсвеник с въпросният договор и документите /талони, ГО и стикери за преглед/ отива в КАТ по постоянен адрес и прехвърля МПС-то на негово име...
            Това, ако се понапънеш и отделиш 20-30 минути можеш и ти сам да прочетеш...
            От начина по който е зададен въпросът на мен ми става ясно, че нямаш нито договор нито талон/и на моторчето! Както и да си го придобил, по закон то не е твоя собственост! Точка!
            След като нямаш договор за закупуване и талон не очаквай да успееш да го регистриаш на свое име!

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
              Мен това ми е по-интересно.
              Не за друго, ма имам един 250 см2. скутер за регистриране, та за това!
              Е масово явление е това бре. И моя е така. Само дето си имам и сички документи . Сички моторджииджамбази из София ги регистрират така.
              висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X