Здравейте колеги , преди 2 месеца изкарах А категория, и сега въпроса е какъв мотор да си взема, насочил сам се към honda dominator или yamaha XT 600, бихте ли помогна ли , или насочили какво да избера с бюджет около 2000 лв. Мисля че горе долу ще станат за мен тъй като сам висок 1.70 и тежа 75кг. Може да ме посъветвате и за някой друг мотор ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нов съм, какво да си взема .....
Свий
X
-
От: Нов съм, какво да си взема .....
И двете стават.
Много е писано по въпроса за избор на мотор така че по добре прегледай съществуващите теми в раздела.
http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=129
Коментар
-
Здравейте , бихте ли ми казали ваште впечатления за Априлия Пегасо 650 , понеже искам да си взема някакъв мотор за разходки не търся бързина нито да хода в гората , просто разходки и разни дестинаций . Досега съм имал само скутер 125кб . Начинаещ съм ..
Коментар
-
Здравейте !
Бихте ли дали съвет на един начинаещ?
Някой знае ли нещо за мотоциклетите "Тула 200"?
http://motori.cars.bg/m70621
Защо вървят толкова евтино?
Толкова ли са лоши?
Какви проблеми имат?
Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално публикуван от canis_lupus Преглед на мнениеЗдравейте !
Бихте ли дали съвет на един начинаещ?
Някой знае ли нещо за мотоциклетите "Тула 200"?
http://motori.cars.bg/m70621
Защо вървят толкова евтино?
Толкова ли са лоши?
Какви проблеми имат?
Благодаря предварително.Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
-
Първоначално публикуван от rfbm Преглед на мнениеЗдравейте , бихте ли ми казали ваште впечатления за Априлия Пегасо 650 , понеже искам да си взема някакъв мотор за разходки не търся бързина нито да хода в гората , просто разходки и разни дестинаций . Досега съм имал само скутер 125кб . Начинаещ съм ..Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Коментар
-
Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнениеНе трябва този таралеж в гащите!
Някакви факти.
Коментар
-
Първоначално публикуван от canis_lupus Преглед на мнениеМоля Ви, интересува ме малко по конкретен отговор.
Някакви факти.
Абсолютно недоразумение е това! А и работи като компресор!И вървят евтино,защото на никой в тая криза не му се иска да връзва някакви пари,колкото и малко да са,в някакъв ПАМЕТНИК.Щото това става при всеки който го е купил,без значение дали нов или втора употреба!Не си заслужава нито парите,колкото и малко да са,нито нервите които ще употребиш за него.Искаш съвет-този е.Не вярвам някой някога да ти даде друг различен от този.Друг е въпроса какви пари изобщо си решил да инвестираш-и какво ще е най-добре да се вземе за тях!Последно редактирано от suzuki team; 20-04-13, 13:52.Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Коментар
-
Мда...
Потролих малко един руски форум и разбрах къде е проблема.
Моля, бъдете по конкретни за във бъдеще.
Проблеми на Тулата:
1. Двигател от стар съветски мотопед.
а)маломощен
б)некачествен
2.При дъжд конструкцията е такава, че всичко се стича под седалката в/у акумулатора и кабелчетата.
а)Кабелчетата са ...
Запоявани от пиян руски работник в петък.
Мисля, че е ясно и без по нататъшни обяснения.
Не се сърдете, ама "мотора е кофти", не значи нищо.
Няма даже защо да се хабите да го пишете.Последно редактирано от canis_lupus; 20-04-13, 21:21.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар