Колеги искам да сложа ауспух който да реве повечко. Но някой казват че като се смени ауспуха може да се усети разлика във вървенето на мотора един вид да го спъне малко. Дали наистина е така. Или ако някой може да предложи нещо което да сложа.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ауспух за Suzuki GSF/Bandit/ 1200
Свий
X
-
От: Ауспух за Suzuki GSF/Bandit/ 1200
Един познат сложи Yoshimura и филтър K&N и каза,че е останал с много добри впечатления.
Само с ауспух може и да го спъне малко да,но ако се сложи и филтър ще има подобрение.Симеон Симеонов - 0878666200
Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
Suzuki - A way of life
-
Не! Това нещо са го правили инженери, учели в университет най-малко 5 години, с не знам и аз колко трудов стаж! Между впрочем инжекцион ли е мотора... Ако е може и да няма особенни проблеми, но ако е карбураторен може да ти вдигне малко разхода, а и в никакъв случай няма да върви повече, точно обратното.Кольо Динев
Коментар
-
Бандитът ти е карбураторен.Можеш да сложиш само ауспух,без филтър KN,зависи каква е идеята (шум или вървене).Ако искаш и да върви трябва да си пограеш повечко.Не си прави експерименти да съсипваш здрав оригинален ауспух.С отворен ауспух,ще обедниш една идея сместа и ако чуваш паткане при връщане на гаста (нормално е) ако не ти харесва.Jet Kit една добра настройка и един филтър и си 6.Има и още неща но като за начало,взимай слагаи и се вози
Коментар
-
Има едни Кюстендилски "Акрапович". Мой приятел си сложи такъв и мотора му бръмчи много. Следващата част от този тунинг обаче са тапите за уши на извънградско. Аз съм с Лео Винчи и разликата е брутална. Моя бръмчи само когато ускоряваш и звука е уникално добър. По-добре потърси нещо оригинално дори и втора употреба.
Коментар
-
Та значи отказах се от развалянето на ауспуха така ме посъветваха и други. Сега ще търся нещо готово или ще взема ауспух който да разваля а моя да се запази. Идеята при мене е само звук не търся повече мощ или каквото и да било друго.
Коментар
-
Колеги, имам познат които изработва всякакви гурнета. Последния път когато ходих до тях беше направил едно много добро гърне за мотор. Ако някой го интересува да ми пише ще кажа къде се намира + тел.Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар