Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha YZ125 или Honda CR125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha YZ125 или Honda CR125

Здравейте , аз съм почти на 17 год. и тази година реших да сменям скутера със кросов ... Не съм карал много кросови мотори и искам да ме посъветвате какво ще е по-добре за мен а и коя марка е по-хубава (макар че знам че Honda-та си е Honda ) . Ще мога ли да се справя със такъв мотор

От: Yamaha YZ125 или Honda CR125

Сподели малко повече информация за мотори,коя година са тва онова..

Коментар

Какво стана колега, купи ли въпросния мотор?

Коментар

Приятел и съм съм като теб,на 15 съм и сега мисля да сменям скутера с кросс но незнам къкув.Не съм карал крос но съм карал ендуро Хонда доминатор 650.Мисля даси взимам хонда цр 125.Интересува ме дали върви и ще буда ли доволен акоси взема някоя запазена !

Коментар

Ако си земеш запазен екземпляр няма да съжаляваш варви доста доволно,но зависи каде искаш да го караш? ЕНДУРО,ПИСАТА?

Коментар

Сподели малко информация,къде искаш да го караш?Иначе като цяло ако попаднеш на запазен екземпляр няма да съжаляваш.

Коментар

Предимно в село и по сезмните пътищя.Надявам се че имаш представа за пътищата в селата :П

Коментар

Аз също съм от село и съм на 15,карам HONDA CR 250,125-ците са малко нервни нямат добри ниски и трябва уменя по патеки и спънати терени,иначе да си направиш разходка става,просто тези мотори са си направени за писта

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X