Обява

Свий
Няма добавени обяви.

колеги помогнете ми да намеря кординатите да купя стойка за возене на ендурцето...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• колеги помогнете ми да намеря кординатите да купя стойка за возене на ендурцето...

Излиза сайт, ама нещо е блокиран,ако някой може да ми помогне много ще съм му благодарен!
    Ето за това става въпрос:
    http://vbox7.com/play:mc4e305ff2

От: колеги помогнете ми да намеря кординатите да купя стойка за возене на ендурцето..

Този е удобен, понеже е лек и компактен, но ще имаш ядове с него на пътя. Младежът с Гранда има късмет, че номерът на джипа е отляво и не се закрива от мотора, но пак всеки катаджия ще се заяде, че не се виждат задните десни светлини. Гугълни "багажник за мотоциклет" или се обади на братя Флекс - те ми сглобиха един такъв доста успешно.
    Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

От: колеги помогнете ми да намеря кординатите да купя стойка за возене на ендурцето..

аз продавам ето тази 200лв
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF3366.jpg
Прегледи:2
Размер:151.1 КБ
ID:5416895
      говорих с катаджиите
      трябва само на хартиен носител ламинирано да се направи копие на номера и отзад да се сложат двве стопчета за по 8-10 лева
      и газ без проблеми
      0879434585
      Прикачени файлове

Коментар

Re: колеги помогнете ми да намеря кординатите да купя стойка за возене на ендурцето..

Колега, а някакви законови основания за валидност "ламинирано хартиено копие на номера" при положение, че попаднем случайно на други катаджии? Защото на мен официален вносител ми отказа да ми внесе и продада сходен оригинален аксесоар за велосипеди, защото съм щял да си имам серия от проблеми, ако не ми се вижда оригиналният ДКН.

Коментар

Благодаря колега,ама този вариант не ми допада търся малка и удобна като тази от клипчето...

Коментар

Колега, този сайт не отговаря, но пробвай тукwww.mx-bg.info .Малко е бъгав, но се вижда поне цената на стойката, която е доста скъпа - 599лв. Според мен е по-добре да си купиш една втора ръка за около 200-300 лв и това е. Няма смисъл да хвърляш толкова пари на вятъра поради причината,че тази е по-удобна.Но все пак решението си е твое
            Последно редактирано от viki terzieva; 29-10-12, 05:47.
            Ако съдбата ти затвори вратата,влез през прозореца!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X