Здравейте. Имам кросов мотор 75 кубика с водно охлаждане и проблемът ми е следният: преди няколко дни той "Ковна", след като го разглобих, видях, че трябва да купувам ново бутало, сегменти, цилиндър и глава и 2 гарнитури на водната помпа. Искам да попитам, ако някоЙ от вас е правил такъв ремонт, да ми каже каква е горе-долу цената на частите, като ремонта аз ще си го правя? Моторът е на испанската марка Derbi.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с кросов мотор.
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Проблем с кросов мотор.
Малко ако се поразровиш в нета и сам ще си отговориш на въпроса. Ето ти за начало един жокер http://www.chasti-skuter-atv.com/PIA...%B8%D0%BB.html обади се на хората и попитай каквото те интересува. Успех.Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....
-
Първоначално публикуван от mikaplyh Преглед на мнениеЗдравейте. Имам кросов мотор 75 кубика с водно охлаждане и проблемът ми е следният: преди няколко дни той "Ковна", след като го разглобих, видях, че трябва да купувам ново бутало, сегменти, цилиндър и глава и 2 гарнитури на водната помпа. Искам да попитам, ако някоЙ от вас е правил такъв ремонт, да ми каже каква е горе-долу цената на частите, като ремонта аз ще си го правя? Моторът е на испанската марка Derbi.SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от mikaplyh Преглед на мнениеЗдравейте. Имам кросов мотор 75 кубика с водно охлаждане и проблемът ми е следният: преди няколко дни той "Ковна", след като го разглобих, видях, че трябва да купувам ново бутало, сегменти, цилиндър и глава и 2 гарнитури на водната помпа. Искам да попитам, ако някоЙ от вас е правил такъв ремонт, да ми каже каква е горе-долу цената на частите, като ремонта аз ще си го правя? Моторът е на испанската марка Derbi.МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ0888984256
Коментар
-
Пачароз, споменал е марката Derbi, която определено е испанска, а не китайски, но май колегата изобщо не го интересува затова! Иначе си прав, че 75 крос няма, а това най-вероятно е Дерби Сенда с по-големия цилиндър, което в сток вариант се води ендуро.SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар