Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с кросов мотор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с кросов мотор.

Здравейте. Имам кросов мотор 75 кубика с водно охлаждане и проблемът ми е следният: преди няколко дни той "Ковна", след като го разглобих, видях, че трябва да купувам ново бутало, сегменти, цилиндър и глава и 2 гарнитури на водната помпа. Искам да попитам, ако някоЙ от вас е правил такъв ремонт, да ми каже каква е горе-долу цената на частите, като ремонта аз ще си го правя? Моторът е на испанската марка Derbi.
    Последно редактирано от viki terzieva; 01-09-12, 13:03.

От: Проблем с кросов мотор.

Малко ако се поразровиш в нета и сам ще си отговориш на въпроса. Ето ти за начало един жокер http://www.chasti-skuter-atv.com/PIA...%B8%D0%BB.html обади се на хората и попитай каквото те интересува. Успех.
    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Здравейте. Наскоро си купих kawasaki kx250f 2006 г. Може ли някой да ми каже какви са му оригиналните забчатки ?

Коментар

Първоначално публикуван от mikaplyh Преглед на мнение
        Здравейте. Имам кросов мотор 75 кубика с водно охлаждане и проблемът ми е следният: преди няколко дни той "Ковна", след като го разглобих, видях, че трябва да купувам ново бутало, сегменти, цилиндър и глава и 2 гарнитури на водната помпа. Искам да попитам, ако някоЙ от вас е правил такъв ремонт, да ми каже каква е горе-долу цената на частите, като ремонта аз ще си го правя? Моторът е на испанската марка Derbi.
        Познавам лично момчетата, които внасят части и продават моторите от марката Дерби. Ако проявиш интерес към темата си, ми пиши за да ти дам координатите им. Това го правя, защото станаха много темите от този сорт, с които искаме помощ, а след това забравяме, че сме я потърсили
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от mikaplyh Преглед на мнение
          Първо такъв мотор няма крос 75 ако е нещо от китай спомени марката за да ти кажем цените.
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Пачароз, споменал е марката Derbi, която определено е испанска, а не китайски, но май колегата изобщо не го интересува затова! Иначе си прав, че 75 крос няма, а това най-вероятно е Дерби Сенда с по-големия цилиндър, което в сток вариант се води ендуро.
            SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X