Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2-тактово vs 4-тактово 50сс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 2-тактово vs 4-тактово 50сс

Здравейте скоро мисля да си вземам ендуро (50сс) и въпросът ми е следния по принцип аз сам на 16години и не мога да карам над 50сс но искам да е малко по бързо и въпроса е:
    1.за да се движи горе долу към 90-100 максимум по пътя кое е по добре да е 2-тактов или 4-тактов защото аз си го обяснявам че по големите кубици е по добре да е 4-такта но за 50сс не знам и моля ви кажете ми кое е по добре според вас имам в предвид окачването и другите тънкости на 2-тактовите и 4-тактовите.
    Последно редактирано от Chinela; 20-08-12, 09:17.

От: 2-тактово vs 4-тактово 50сс

Водачът, който притежава правоспособност за управление на МПС от катег. "М" има право да управлява мотопед. Мотопеди са дву- или триколесни превозни средства, които имат двигател с работен обем до 50 куб.см и чиято конструктивна максимална скорост не надвишава 45 км/ч. Кандидатите трябва да имат навършени 16 години.

Коментар

Аз лично бих избрал двутактовата машинка, ето защо : набира по-бързо, вдига по-високи обороти, по-лесно се поддържа, по-елементарен принцип на работа на този вид двигател.Е има и минуси: Гори повече, сипва се и двутактово масло,пуши, по-кратък живот на бутало и цилиндър.......Ама все пак съм за цвайтактума...
      Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Взимай на тате ти балканя или симсона

Въпреки че четири такта е по-спокоен, по-тих най вече, по-икономичен ...

Зависи от моторчето, разбира се!
        Последно редактирано от viki terzieva; 27-08-12, 20:55. Причина: При степенуване след "по" и "най" преди прилагателното винаги има тире

Коментар

Здравейте на всички имам от доста години една мотопедка ПУХ МАКСИ.Вървеше до последно перфектно,но на скоро реших да я разтъпча и не работи добре.При подаване на газ почва да глъхне и направо изгася , като дръпна смукача се форсирва ама трудно някои наясно ли е с тези мотопедки с педали от какво може да е ... благодаря предварително за помоща

Коментар

50цц 4 тактов най-много 40 кмч. ти давам вземи си 2т. и си гледай работата мисля че няма да гори много

П.П. Дори и 2т. 50цц никога няма да дигне 100 за 50цц мн. искаш мисля че мах. е около 70-80. Поздрави!
            HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)

Коментар

Здравейте! Моля да ми простите, ако леко се отклонявам от темата, но помогнете...наскоро си взех мотопед Пух Макси 2 с две автоматични скорости, изминах около 15-тина км. и чувам някакво стържене (все още едва доловимо) от ск.кутия (навярно), сега не знам колко масло мога да долея, защото липсва нивел, а и каква марка нямам идея. Моторчето почва да гасне, когато ск. кутия загрее, дано не се е прецакало нещо. Ако някой може да помогне ще съм му благодарна.

Коментар

Привет!
                Огледай по-подробно за пробка за маслото, и ако не те мързи го провери за стружки, ( с източване става)
                п.п. имах с 2 ръчни скорости преди години, проблемини са - моя беше изроник едната.

Коментар

имам приятел с 50сс супермото дето е 14 коня ама незнам 2т или 4т и вдига към 95-100км ч

Коментар

Първоначално публикуван от krossmaniak Преглед на мнение
                    имам приятел с 50сс супермото дето е 14 коня ама незнам 2т или 4т и вдига към 95-100км ч
                    Трябва да има резонатор (гайда) ако е 2t
                    eat my dust

Коментар

Почти съм сигурен,че е 2Т.4 тактова машинка 50 кубика трудно ще вдига 100 км/ч. То и за 2Т е трудно,но малко по-вероятно от колкото 4Т.Другото,което е по шума и миризмата не можеш да объркаш 2Т.

Коментар

По добре е 2t, слагай си маслото и нямаш ядове. 50cc трудно ще вдигне 100км/ч, най-много 70-80 км/ч

Коментар

Първоначално публикуван от germangevi Преглед на мнение
                          Здравейте! Моля да ми простите, ако леко се отклонявам от темата, но помогнете...наскоро си взех мотопед Пух Макси 2 с две автоматични скорости, изминах около 15-тина км. и чувам някакво стържене (все още едва доловимо) от ск.кутия (навярно), сега не знам колко масло мога да долея, защото липсва нивел, а и каква марка нямам идея. Моторчето почва да гасне, когато ск. кутия загрее, дано не се е прецакало нещо. Ако някой може да помогне ще съм му благодарна.
                          Свали и почисти ауспуха!

Коментар

Първоначално публикуван от segura Преглед на мнение
                            Свали и почисти ауспуха!
                            Нема нищо общо със "ауспУха"
                            eat my dust

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X