Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ковровец 175 проблем ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ковровец 175 проблем ...

Не знам дали мястото е тук, но не намерих подходящо .. Привет! Проблемът ми е, че като запаля двигателя между чукчето и наковалнята прЕхвЪрчат искри. Смених чукчето и наковалнята, смених и кондензатора (с такъв за който мисля, че е добре), но проблемът остава ... НякоЙ има ли предположения защо искрите остават ...

От: Ковровец 175 проблем ...

мислиш ли , че поставения от теб конденз е читав?!

Коментар

С какъвто и кондензатор квото и да правиш колега всичко смених и продалжаваха да хвърчат искри и накрая сложих запаване от пусково КАТ3К с фланец за ковровец стърчи ми обаче нямам проблем с тока

Коментар

този магнет не мисля , че е направен за дълготрайна употреба. Ама ти си решаваш.

Коментар

[QUOTE=ever20102;1918619]мислиш ли , че поставения от теб конденз е читав?![/QUOTE
          С конденз със сигурност ще е много по-зле,карал съм с такъв.
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Колега,за да провериш,да ли е здрав кондензатора,ти предлагам да направиш следното нещо!Мотора,до колкото разбрах,пали?!Е,откачаш кондензатора,и виж като запалиш(ако въобще запали),дали прехвърчат искри!Ако прескачат,сменяш пак кондензатора с нов!
            Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X