Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kатегория А

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kатегория А

Привет,

Прегледах форума, но не намерих актуална информация. За това реших да ви пиша. Сигурен съм, че темата е много разисквана, ако има актуална такава, 1 линк ще ми е достатъчен.

Сега по темата. За кат.А не мога да си намерЯ курс на удовлетворяваща цена. Най-евтиното, което намерих е 350лв. без финалния изпит, т.е. стъпва на 400. Интересува ме, има ли някъде в София по-изгоден курс и след края на лятото да кажем септември, че дори и октомври дали ще паднат цените ?

п.с .Категория В - водач на лек автомобил. Категория А - водач на мотоциклет.
    Обучението включва 2 модула : Обучението включва 2 модула :
    Цената на курса е 299 лева Цената на курса е 400 лева.

Струва ми се, че цената е надута, защото сега е сезонът, но бих се радвал на чуждо мнение и съвет.

Благодаря предварително.
    Последно редактирано от viki terzieva; 01-08-12, 19:58. Причина: Отрицателната частица "не" се пише ВИНАГИ отделно от глагола, например "не мога"

От: категория А

Де да знам, все тая, аз преди 2 години я карах, пак беше 350 лева. Карах я Февруари. Като имаш Б само на кормуване ходиш. Изпитите са 2 - полигон първо и после градско. Плащаш си двато изпита отделно.
    Последно редактирано от viki terzieva; 01-08-12, 19:59. Причина: "Дедазнам" са три отделни думи :)
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от onias4uka Преглед на мнение
      Привет,

Прегледах форума но не намерих актуална информация ,за това реших да ви пиша сигурен съм че темата е мн разисквана ако има актуална такава 1 линк ще ми е достатъчен.

Сега по темата за кат.А немога да си намера курс на удоволетворяваща цена .Най- евтиното което намерих е 350лв без финалниия изпит т.е. стъпва на 400.. Интересуваме има ли някъде във София по изгоден курс и след края на лятото да кажем септември ,че дори и октомври дали ще паднат цените ?

п.с .Категория В - водач на лек автомобил. Категория А - водач на мотоциклет.
      Обучението включва 2 модула : Обучението включва 2 модула :
      Цената на курса е 299 лева Цената на курса е 400 лева.

Струвами се че цената е надута защото сега е сезонът но бих се радвал на чуждо мнение и съвет.

Благодаря предварително.
      Къде са тези курсове в София за 400лв. ако не е тайна? Аз от много време имам желание за кат. А, но едва сега момента назря. Пролетта като проучвах цените бяха около 600лв. средно, независимо дали имаш или не кат. Б

Коментар

Преди месец изкарах и аз А категория. Всичко ми струваше 450лв. и отделно медицинското и документите в КАТ-50 лв. Става въпрос за Бургас.
        HONDA AFRICA TWIN XRV 750 RD 04

Коментар

Аз я изкарах преди 1 месец,всичко 400лв. става въпрос за София,кара се на полигона на битака.Ако някой има интерес ще дам тел. на инструктора.

Коментар

В сайтовете за намаления има курс на категория А за 290 лв.
            Ако не го намирате пишете на ЛС
            LZ1ZAH

Коментар

Re: Kатегория А

Привет, само не се записвайте във фирма I-drive !! Има ги в София, има ги и в другите по-големи градове. Примамват с по-ниските си цени, които после ви излизат през носа. Имам предвид, че моторите, на които "учат" са под всякаква критика, да не говорим за инструкторите.
              Не позволявайте на адреналина и гордостта ви да управляват мотора, защото всичко става много бързо!

Коментар

От: Re: Kатегория А

Запиши курса в Кюстендил или Дупница - на 1 час от София си.
                Инструкторите са печени, полигоните са в перфектно състояние, изпита минава добре, и цената е около 200-250 лв.
                Има доста хора които идват от София и се комбинират с една кола, съберете се и направо се запосвайте

Коментар

От: Kатегория А

Нещо под 600лв. крайна цена не намирам

Коментар

Първоначално публикуван от Захари Коровски(Zahari007) Преглед на мнение
                    В сайтовете за намаления има курс на категория А за 290 лв.
                    Ако не го намирате пишете на ЛС
                    Благодаря за предложението ,но докато се наканя да си взема ваучер офертата беше приключила за съжаление .. поне си зех карта за фитнес на оферта :Д но това е офтопик по темата още не сам се записал разходих се до 2 школи и се убедих че 450 лв не мърдат такаче ако някой мераклия за А кат. чете темата да си прави сметката за 450 :Д вече къде е въпрос на лично предпочитание. Благодаря на всички които се отзоваха ако все пак изпадне някоя оферта или може да се договори по ниска цена ще се радвам да кажете

Благодаря

Коментар

Добре това 450 лв. Какво включва защото колега ми каза че след като е минал изпити и всичките там гишета и теглил черата с книжка на масата му се е вързало около 1000лв.?

Коментар

ВЪВ Варна курса е 300 лева и вкл. всичко!
                        Последно редактирано от viki terzieva; 27-08-12, 20:53.

Коментар

В София , СБА на Кв. Хладилника има учебен полигон за А категория ,в момента я карам там цената на курса е 450 лв + 20 лв застраховка и + 60 лв официален изпит пред ДАИ (това е при налична категория В ) .Моторите са Хонда ЦБР 125 и са перфектни за обучение. Ако някой иска тел. да пише

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X