Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първи мотор за момиче.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първи мотор за момиче.

Здравейте,
    меко казано моторите и всичко друго с което мога да вдигна над 250 км/ч са ми фетиш (то си ми е в кръвта,с такъв баща)

Карам скутер и АТВ, следващата ми цел е мотоциклет. Yamaha R1, Kawasaki ZXR6R и Honda CBR250R.... Все мотори, неподходящи като за начало според мене...

Карала съм Katana и два дни след това пулса ми беше много ускорен,умирам за такива изроди....
    53 кг,над 165 см и се чудя какъв мотор да си взема за начало...и реших да се допитам до вас (:
    Карала съм и едно Suzuki, не помня точно кой модел,и ми беше доста тежичък,затова се и чудя....
    При закупуването на мотор,можеш ли да направиш пробни обиколки,и да усетиш аджеба,легна ли ти като по мярка мотора.
    Последно редактирано от viki terzieva; 20-07-12, 14:46.

От: Първи мотор за момиче.

Ако беше питане за ендуро съм сигурен, че щеше да получиш доста съвети. Тук неща, които вдигат 250 km/h нито са популярни, нито на особена почит.
    Надявам се, че когато в крайна сметка си избереш мотор, такива скорости ще развиваш само на определените за целта места -т.е. на пистата : )
    Последно редактирано от viki terzieva; 20-07-12, 14:46.

Коментар

Първоначално публикуван от ilovetip Преглед на мнение
      Здравейте,
      меко казано моторите и всичко друго с което мога да вдигна над 250 км/ч са ми фетиш (то си ми е в кръвта,с такъв баща)

карам скутер и АТВ,следващата ми цел е мотоциклет.Yamaha R1,Kawasaki ZXR6R и Honda CBR250R....все мотори неподходящи като за начало според мене...

карала съм Katana и два дни след това пулса ми беше много ускорен,умирам за такива изроди....
      53 кг,над 165 см и се чудя какъв мотор да си взема за начало...и реших да се допитам до вас (:
      Карала съм и едно Suzuki не помня точно кой модел,и ми беше доста тежичък,затова се и чудя....
      При закупуването на мотор,можеш ли да направиш пробни обиколки,и да усетиш аджеба,легна ли ти като по мярка мотора.
      Можеш , ако носиш кеш , защото ако се плеснеш с извинявай не става . Забравила си да споменеш дали имаш А категория .

Коментар

Сега ще я карам А категорията...
        Естествено, че ще нося пари Няма да ходя там за разходка и фотосесия върху моторчетата
        Последно редактирано от viki terzieva; 20-07-12, 14:47.

Коментар

Здравей, Хонда 600 rr е най-лека. Мисля, че ще ти допадне.
          Последно редактирано от viki terzieva; 20-07-12, 14:47. Причина: Правопис и пунктуация

Коментар

Изборът зависи и от гръдната обиколка . Сузукита-та са с най изпъкнали резервоари и дами с голяма им е зор да легнат отгоре . Но пък отзад за най - навирени и каките много обичат да се возят .

Коментар

Първоначално публикуван от ivanmehan Преглед на мнение
              здр.хонда 600 rr е найлека,мисля че щети допадне
              Тия кубици за нищо ги нямате. Особено за първи мотор на момиче...
              Също така за управление на 600 кубиков мотоциклет трябва да е на повече от 21 години или да има над 3 години шофьорски стаж...
              Иначе има разни CBR-и и тем подобни по 125 - 250сс които някак ми се струват по подходящи за човек с ограничен опит.

Коментар

Ами въпрос на свикване е. Аз лично много се кефя на мацки, които имат и карат мотоциклети. Имам доста такива приятелки, коя с Р1, коя с ЦБ 600, даже имам и 1 с Хаябуса... как я кара, не е истина, явно всичко си е до практика. Като за начало започни с нещо по - малко. 600тките в ниските са доста мудни, но развърти ли се двигателят, си понавЪрвяват. Пробвай с някоя по - стара 600тка, нещо около 2000 година. Ако се внимава отначало, ще й свикнеш и няма да имаш проблеми. Не са и много тежки.
                Последно редактирано от viki terzieva; 20-07-12, 14:49.
                Ако е машина, нека бъде немска!
                XJR 1200
                ETZ 150
                Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Мисли като караш, че да не стане избор на последен мотор

Коментар

Как ще карам 600 кубика,като над 350 могат да се карат чак след 21 или 24 годишна възраст?
                    Мисля да се спра на Honda CBR 125 като за начало според мен е добре.Или ще е тя или 250 кубика,но и да искам 600 кубика не мога да карам

Коментар

Намираш едно 125 и на мека настилка се мъчиш от легнало положение да го вдигнеш (ако продавача разреши). Ако не можеш търсиш по- малка кубатура.
                      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Махнали са го това до 350 кубика. С А категория не 350, а 2350 може да караш вече .
                        '05 Suzuki RM 250

Коментар

Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнение
                          Махнали са го това до 350 кубика. С А категория не 350, а 2350 може да караш вече .
                          То и преди можеше само че за 2350, трябваше да си на 21.

Коментар

Първоначално публикуван от ilovetip Преглед на мнение
                            следващата ми цел е мотоциклет.Yamaha R1,Kawasaki ZXR6R и Honda CBR250R....все мотори неподходящи като за начало според мене..
                            Интересно как слагаш тези три мотора под един знаменател, R1-то ли приравняваш до CBR-a или него издигаш до R1-цата?

Знам за една перфектна R1 която се продава в момента, с командер, генерация и всичките му там шукаритерии, но хмм никак не ми се вижда уместно.
                            От 10 мнения ще чуеш поне 8 различни, важното ти да си харесаш нещо и да го избираш с някой който разбира. Според мен японските версии с 400-500сс двигатели също не са за подценяване-достатъчно леки и ниски като за момиче, а с достатъчно мощ за да те държат в напрежение дълго време след покупката.

Ако беше попитала какъв ендуро мотор за първи такъв да си вземеш мисля, че щеше да получиш доста по-компетентни мнения тук, иначе за изброените критерии по-удачно да прегледаш мненията в байкърса, или мотозоната, макар че в последната за разлика от тук от 10 мнения ще има поне 12 различни, защото някой ще са писали по няколко пъти

В байкърса има две Aprilia RS 125 които може би отговарят на изискванията ти, защо не ги погледнеш?

Коментар

Ако искаш от магазина хондичка ЦБР 250 е добре не са хамалосвай по 125, че след 2 месеца ще се псуваш. Имаше едни малки бандитчета по 250 ама трябва да е втора ръка. В хонда ми казаха че не дават пробни кръгчета. Това знам по въпроса.
                              "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X