Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Транспортиране на мотор до Германия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Транспортиране на мотор до Германия

Здравейте,

Искам да си пренеса мотора (Honda Hornet 600) от България до Германия. Имам една оферта за 100 евро - но датите на курсовете не са ми много удобни. Другата оферта бешe 250 eur - доста голяма разлика. За това и си мисля, че трябва да има все някоя междинна оферта, може и да е над 100 но курса да ми е удобен като дата.

Благодаря за съветите!

От: Транспортиране на мотор до Германия

Няма да е зле да напишеш за кои дати ще ти е удобно.

Коментар

От- до ( градовете ) , и ако може ориентировъчно дати . Аз лично имам транспорт веднъж , до 2 пъти месечно в затворени ремаркета . Въпрос на съвпадение ,цената е лесна.

Коментар

Извинявам се за двете теми - предната мислех, че не е минала модерация, и така се навъдиха две.

За София - Кьолн става въпрос, но нямам грижи и да по пътувам за да го изпратя/получа.
        Датите, които ме интересуват, са сега от събота до вторник (28.04 - 01.05), или възможно най-скоро след това.

Най-много разчитам на автовози, които пътуват празни натам - те така и така ходят и ще обявяват добра цена, а със сигурност има такива - само, че не знам къде да ги издиря. Пробвах също и първите страници в google за 'групажен транспорт' - или няма отговор за момента, или не се занимават с мотори, или искат да е опакован в каса (?!). Ще пробвам още няколко утре - но като че ли не тая надежди да обявят съпоставима цена.

Мерси за отговорите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X