Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Транспортиране на мотор до Германия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Транспортиране на мотор до Германия

Здравейте,

Слънцето се показа в тази иначе мрачна страна и съответно любимото двуколесно, дето е заключено самотно в тъмения и студен гараж в София, страшно ми залипсва. Сега си идвам за немския великден (6 до 10 Април) да го извадя от мазата и да го приведа в бойна готовност и ми се ще да си го изпратя по нещо, че не му е сега момента за героизми. Принципно не ме притеснява да си го докарам, вече традиция ми стана всяко лято да правя Англия - България - но го правя за 5 дни и си гледам кефа. Сега нямам отпуски обаче и не виждам смисъл да се изсилвам за един уикенд.

Та така де, искам да го пратя по нещо до Германия - знае ли някой как и за колко мога да я свърша тази работа?
    Свързах се вече с едни пичове, които обявиха цена 250-300 евро - това се ядва, но си мисля, че трябва да има и по-евтино.

Благодаря за съветите!

От: Транспортиране на мотор до Германия

Най добре е групажен транспорт, ние ползваме основно от Германия до БГ. Пиши в Гуглето и ще намериш. Има много спедитори, които предлагат услугата и непрекъснато пътуват.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Търси някой който докарва коли от Германия ... натам пътуват празни и се пазари.
      Вече 2 пъти ми докарват на мен кола и мотор до Австрия за по 100€
      Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
      Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
      Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

малко неясно е написано - доколкото разбирам, моторът трябва от Англия да стигне до Германия?
        Според мен, за да получиш по-смислен отговор, трябва да уточниш точките "ОТ" и "ДО" (адрес, пощенски код)...

Щото това са огромни държави и иначе става както викаше една баба "Моя внук е в София - Гошко, как не го ли познаваш?")

Редовен групаж от Англия има фирма ДЕЛАМОД...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от vroomfundel Преглед на мнение
          .....студен гараж в София........да го пратя по нещо до Германия .....
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X