Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha xt 600 2kf

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha xt 600 2kf

Здравейте колеги!
    Днес ходих да се повозя малко, понеже видях че времето беше подходящо, но скоростното лостче първо започна да не прави ход надолу и така неможех да бутам по-долни предавки. Когато изгасих мотора започнах да правя опити да сваля до първа (с по-сълно натискане на лоста естествено ) и нещо изщтрака и се оправиха. но по пътя към дома стана същата история, само където неможех и да качвам на по-висока скорост. Прибрах се на 5-та скорост и пред гаража пак натиснах по-силно на изгасен мотор и се чу същото щракане и се оправиха. Чудя се дали може да е попаднало нещо при скоростите и да не позволява да работят или е някоя зъбчатка.
    Моля ако на някой му хрумне нещо да го сподели за да мога да намеря и отстраня проблема.
    Благодаря предварително!!!

От: Yamaha xt 600 2kf

Опира ти лостчето в капака . Виж , да не разхлабено и да превърта в шлиците на оста. Провери го ,ако не е пиши .

Коментар

Ако питаш мен си погледни зъбчатките, че с тези експерименти.

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
        Опира ти лостчето в капака .
        Може да прозвучи смешно , но и на мен първо това ми мина през ума.То малко прилича на ония виц , дето милиционера като пиел кафе все му посинявало окото...
        Последно редактирано от ЕМО; 26-03-12, 23:08. Причина: допълване
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X