Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Beta 450 RR 4t 2008 г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Beta 450 RR 4t 2008 г

Здравейте колеги имам един нужда от помощ.Ще купувам Beta 450 и имам няколко въпроса. Първо трябва ли да има електронен километраж,защото тази няма.
    Как да позная коя година е произведена. Ще съм ви благодарен ако ми помогнете и ми дадете съвети какво да гледам преди да я платя.

От: Beta 450 RR 4t 2008 г

Първоначално публикуван от Jasen85 Преглед на мнение
    Здравейте колеги имам един нужда от помощ.Ще купувам Beta 450 и имам няколко въпроса. Първо трябва ли да има електронен километраж,защото тази няма.
    Как да позная коя година е произведена. Ще съм ви благодарен ако ми помогнете и ми дадете съвети какво да гледам преди да я платя.
    Хубав мотор си решил да купуваш,аз имам такъв,но е 2010 година и на мен ми помогна тук във форума колегата Гълъбин Колев,който съм сигурен,че скоро ще ти отговори на всички въпроси.Аз мога само да ти кажа,че километражът изобщо не трябва да те притеснява,че го няма,моят го има но изобщо не го ползвам.Купи си един обикновен,за да си отчиташ времето между смяната на масло и карай,гледай внимателно в какво състояние е двигателя.Късмет и не бързай,мотори колкото щеш.
    Beta 450 RR-Factory
    0039 3206052599

Коментар

Първоначално публикуван от Jasen85 Преглед на мнение
      ....
      Как да позная коя година е произведена....
      По номера на рамата!!!
      Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Дай повече подробности за мотора и снимки, ако имаш. Мойта Бета е такава и от магазина си излиза с електронния километраж, огледала, мигачи, та чак и с една грозна опашка за регистрационна табела. Предният фар е "диамантче" за разлика от предишната бета, където е правоъгълник. Каплите са черни екселски.
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X