Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пазаруване с ebay

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пазаруване с ebay

здравейте
    харесах си една каска от Ebay - http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-A...9cdc63759#shId и една камера за закрепване върху каската общо излизат към 60 лева с доставката. Някой купувал ли си е по-големи продукти от ebay (като каска) ще има ли мито и ддс ??

От: пазаруване с ebay

В линка който си дал се продава само гребенът за каскта, но не и самата каска...!!!
    Не се подлъгвайте по евтини цени в нета, това е предпоставка за покупка на каска която не само, че няма да ви предпази, но е възможно и да ви нарани при счупване.
    В България има достатъчно магазини, които вече предлагат качестена екипировка на добри цени, виж в Едимотоцентър, там има страхотни каски на половин цена в момента.

Коментар

От: пазаруване с ebay

Здравейте и аз от доста време гледам моторите там и най-вече модела xr400 ,а и гледам сега има добри оферти. За куриера проучих че ще излезе към 2-3лв на килограм което не е много ,но дали ще получа това което показано незнам май зави си от човека дали е коректен и това което е писал да е истина. А и само с талона ако ми изпрати дали ще мога го рег. тука. ето и една от добрите обяви на търг.
      Брачеда е в Лондон от 5год и мисля чрез него да направя пазарлака и евентуално да спомогне за доставка. Че като гледам тука за 3 000лв какво се предлага мн не ми е на сърце бая дараци са а по добрите са 4-ка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X