Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Познавате ли тази красавица?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Познавате ли тази красавица?

Привет. Наскоро бях във Виена и видях тази прелест. Не съм кой знае какъв фен на чопърите и рядко ме впечатляват, но определено този привлече погледа ми. Опитах се да разбера какво точно е, но единствено стигнах до заключение, че е много модифициран Harley Forty Five.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_9528.jpg
Прегледи:1
Размер:252.7 КБ
ID:5940274
    Та прав ли съм? И всъшност, срещат ли се такива в родината ни... някой виждал ли е да се продават?
    And the dream that you dare to, why, oh why can't I?

От: Познавате ли тази красавица?

Разкошен е! Но далеч не е "чопър". Това е Harley Davidson D model. Представен е като модел през 1928 година със 45 кубически инча (750сс) V-образен двигател, който по - късно става известен като Flathead. Произвежда се от 1928 до 1973 година, но се използва и в днешно време. През 1936 пораства до 80 кубически инча с представянето на военните модели UH и UHL.

Този вид в който си го видял се нарича BOBBER, а не чопър. Това е най - ранният стил на къстъм мотор. Чопърите се появяват години по късно. Основната разлика между бобър и чопър е, че при производството на чопъра се използва оригиналната рама и се премахват части за да се улекоти, докато рамата на чопъра обикновенно се преработва за да се постигне определена форма. Там теглото не е приоритет. На снимкта може да го видиш каке изглеждал преди татуирания гъзар да налее пари в него. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5b68_3hfb3-468x275-300x176.jpg
Прегледи:1
Размер:23.0 КБ
ID:5302531

Коментар

Мисля че е бивш FXST Springer Softail с двигател Evolution и филтър на S&S.

Коментар

Първоначално публикуван от Sheiha Преглед на мнение
        Основната разлика между бобър и чопър е, че при производството на BOBBER се използва оригиналната рама и се премахват части за да се улекоти, докато рамата на чопъра обикновенно се преработва за да се постигне определена форма.
        Малка грешка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X