Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда ЦР 250сс

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Хонда ЦР 250сс

    Здравейте колеги!Занимавам се с 50сс скутери ,но нещо ми е мерак да зема нещо крос.Спрял съм се за сега на въпростната хонда цр 250сс какви са ви мненията за тоя мотор?Издражливи ли са?Частите скъпи ли са ? И последен въпрост понеже ми казват различни мнения искам да чуя вашето АДЖИБА ТАЯ ХОНДА 4Т ИЛИ 2Т ДА Е ? Едни казват ,че 2т гори много и бил много пъргав за мен,а други казват за 4т ,че били доста мудни? Мотора ще се кара в кал лятото в прах и от време на време на асфалт? Благодаря на помогналите! МОЛЯ АКО ИМАМ НЯКАКВИ ГРЕШКИ КЪМ ТЕМАТА ДА БЪДА ПРЕДУПРЕДЕН ПОНЕЖЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ ВЛИЗАМ В ТОЗИ ФОРУМ

  • #2
    От: Хонда ЦР 250сс

    ...прав си колега,двата типа двигатели на машините са найстина с различен характер!Постарай се да направиш по някое кръгче и с двата вида-тогава сам ще предцениш кой ти допада.Иначе ХОНДА е марката,въпреки,че карах СУЗУКИ.Всичко е въпрос на персонален късмет!Успех!!!250 четиритактов се равнява на 125 двутактов/...горе-долу по мощност/.
    Последно редактирано от profesionalista; 25-07-11, 12:05. Причина: допълване
    HUSGVARNA 630 SMR
    PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

    Коментар


    • #3
      От: Хонда ЦР 250сс

      Объркал си раздела, ето тук: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=2391 има доста изчерпателна тема за Honda CRF препоръчвам ти да я прегледаш, защото ще намериш отговори на повечето от въпростите които имаш. Дали да вземеш CR250 или CRF250 X/R, щом досега си се занимавал с 50сс скутери, нямаш опит, но можеш да си позволиш най-добре си вземи CRF250X ще останеш очарован от възможностите на мотора, дори след като се научиш да караш.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X