Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda CBF125M

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda CBF125M

Привет.

Как се справя тази машина off road (извън пътя, може би не чак в гората)?
    Какво се очаква от нея на дълъг път - удобство, бързина, прегряване?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4d4810f6304ca.jpg
Прегледи:1
Размер:218.0 КБ
ID:5935724

Бих се радвал от отговор на собственик, защото мога да предположа, че в противен случай отговорите са "не" и "не".

От: Honda CBF125M

Хм, това е машина за курсисти. Едва ли е нещо много повече от всички китайски и некитайски 125-ици.

Коментар

Хората и R1 карат по черно, но това не е предназначението на мотора. ЦБФ-а е прятно малко моторче за начинаещ, мой приятел имаше такъв като първи мотор, обикаляше си по събори из България с него, без проблем върви с 120км. Няколко пъти засичам такъв с огромно предно стъкло, дисаги и гръцка регистрация, явно става и за по-дълги пътувания. Всеки мотор може да се изкара извън пътя всичко опира до това колко ти стиска и какъв комфорт очакваш. Като цяло е идеален първи мотор!

Коментар

Изключително ценен отговор.
        Благодаря.

Коментар

Много съм се загледал по точно тая моторетка. Харесал съм го за първи мотор на жена ми.

Някой може ли да каже как се справя с изпреварвания на коли движещи се с 60-70-80км. в час?

Иначе за туризъм си става ако не бързаш според мен. Разход 2-2.5 / 100км. и резервоар 13л. ! - малко са "големите" мотори с такъв автономен пробег. Не че някой ще тръгне да кара толкова километри без спирка точно с тоя мотор, но все пак си е гот
          Калин - О88 б579I9I
          Обичам да пътувам, не обичам да пристигам.

Коментар

Е 70-70-80км отдавна не са непостижими дори за 50сс скутерчета за този мотор още повече, до 120км. си върви доволно оттам нагоре тъпче, повече от 150км едва ли ще успее да вдигне (не и без попътен вятър и 45кг. ездач), но за круизърска скорост от 100-120км е идеален.

Коментар

На мен ми изглежда, като идеален за нискобюджетни обиколки (умишлено в множествено число ) на света. Не малко хора са тръгнали на пътешествия с малки машини и си мисля, че са видели повече от другите с бързи, тежки, и удобни мотоциклети.

Аз лично заменям всичкото двуколесно дето имам за едно такова и две години финансиране за околосветско - скромно финансиране, колкото за бензин, храна и спане на палатка.
              Черпете ме, не ме щадете!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X