Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля помогнете за избор на мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля помогнете за избор на мотор

Здравейте , знам че ви е писнало ама все пак ви моля за съвети
    Значи аз нямам опит с моторите ,но на скоро съм се заребил по тези мини крос
    проблема е там че ако си взема тези от 49цц ще изглеждам тъпо
    като тези клолни в цирка с некви малко колички
    искам нещо по-голяма
    а аз разполагам само с 700 лв.
    плс хелп
    кажете някаква марка като за начало вие сте експерта

От: Моля помогнете за избор на мотор

Вземи си Ковровец 175 куб. Хем ще ти останат от парите за бензин и за поддръжка.
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

100 пъти по добре си вземи една симсонка или някакъв по стар мотор за тия пари отколкото тези китайски миникроса!

Коментар

Първоначално публикуван от valyo_valentinow Преглед на мнение
        100 пъти по добре си вземи една симсонка или някакъв по стар мотор за тия пари отколкото тези китайски миникроса!
        Колега,много добър съвет,симсон ама не и балканче!,това не е мотор."имаш балкан 50-ставаш маистор!"

Коментар

Колега , държите ли мотора да е по-малка кубатура , към ендурото ли сте се ориентирали или просто си търсите машинка на която да придобиете техниката на управление на мотоциклет?
          Питам ,защото има един MZ Trophy 175 ,направен на ендуро , в отлично здраве , мисля че 450лв. му искаше човека(но не съм сигурен за цифрата), ако проявите интерес ,ще разпитам и ще има подробности...Успех!

п.п. Разбира се зависи и от къде сте ...
          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от findo_dancho Преглед на мнение
            Колега,много добър съвет,симсон ама не и балканче!,това не е мотор."имаш балкан 50-ставаш маистор!"
            Неее съм казал Балканче , но виж за Балкан 250 по може да стане дума!

Коментар

Темата е стара, колегата вероятно си е купил някакво возило, но ако не е мога да кажа следното: По-добре е да се изчака и да се съберат повечко пари. 700 лв. стигат само за сносно колело. Ако сумата се умножи по три, убеден съм, че може да се купи нещо добро, пък било то и по-старо. Китайският мотор, не е научно доказано, че е мотор...

Коментар

Честно казано и за тези пари който е събрал може да си вземе доста запазено ETZ 250 или 251

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X