Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се съберем риболовците в група

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да се съберем риболовците в група

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
    Понеже не вдявам много-много от нет-мет къде ще държим връзка...?Ако може по-простичко да се обясни,моля за такЪви,като мен!
    Вие сте в групата.
    Имате я във профила ви, в лявото меню.
    Може да се абонирате за нея.
    Всички групи можете да видите от менюто горе Общност->Групи
    Групата си има собствена дискусия - в самата група.

Коментар

От: Re: Да се съберем риболовците в група

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Къде?
      На Дунава, като спадне?
      Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

От: Re: Да се съберем риболовците в група

Разгледах групата и започнатата дискусия, та да попитам: повечето от членовете са фенове на мухарски и щекарски риболов, а други приемате ли?
        "Make love, not war!"

Коментар

Шарени сме, има всякакви.
          Stroil e подводничар/дънни сопи/, аз залягам на железата/спининг/, но понякога вадя и дебелите дунавски дънарки, като ми писне да мятам и прибирам без много слука.
          Така че, ела и си кажи ти с какво я лекуваш, ако рече да взима.

Коментар

Натиснах каквито "бутони" трябваше, и сега чакам да ме приемете. Явно ще си разкриваме рибарските "адети" на дискусията в групата! На слука!
            "Make love, not war!"

Коментар

Re: Да се съберем риболовците в група

Предлагам да се пишат нещата във форума.
              А в групата само неща не касаещи всички останали.
              Идеята ми беше да си направи група, не толкова да пишем в нея.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Шарени сме, има всякакви.
                Stroil e подводничар/дънни сопи/, аз залягам на железата/спининг/, но понякога вадя и дебелите дунавски дънарки, като ми писне да мятам и прибирам без много слука.
                Аз съм мачаджия (в смисъл не гледам мачове, а плувката)...
                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                  Тази част от риболовния маркетинг го е окупирала жена ми, захранва ме с попчета и облези, като река да търся мустакатия или бяла по дъното.
                  Макар че, на един язовир наблизо, твой колега смля амурите на плувка и царевичка с анасон в тръстиката до брега надвечер.
                  Добре, че маломерните ги връщаше и не си развалихме взаимно настроението.
                  Мислех да сменя такъма и на жена ми, ама като знам, че дръпне ли някой едър дивчо, ще пусне сопата и ще отвее в обратна посока, се отказах.
                  ...щот на Дунава така, хвърлил съм две на дъно и си мятам железа, на далечко от тях, да не плаша пусията.Дрънна едната, хвръкна звънеца, аванса свири-жена ми каза "-кълве ти" и газ наобратно от мокрото.Докато колега наблизо до сопите ми взе да я мори с върха и да натяга полека аванса, мача свърши.Легна мустакатко зад един скалист праг, после скъсах/претрих влакното в камънака/ и толкова.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Админа предлага тук, значи тук. Категоричен фен съм на Дунавския риболов, 90% на тежко, и то за мирни риби /с носталгия си спомням времето, когато имахме по няколко удара на шаран и амур на ден!/. В затворените водоеми ходя само по време на забрана, с предпочитание към мачовия риболов. Споделям и практикувам идеята "хвани и пусни" с малки кулинарни забежки :].
                    Maxxx, ще ми развалиш съня с разказа си за колегата, ловил амури на мач до тръстиката....ех, мечти! В Северозападналия край такива гьолове не останаха. На слука!
                    "Make love, not war!"

Коментар

И аз предпочитам риболов на леко, макар че напоследък взех да се пробвам и с фидер.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

И аз сьм тук.Преди време бях активен в риболовния форум,но не ходя вече често за риба,стана ми част от занаята,а и няма много време.Ловим / с брата /каквото тежко се намира.

Аз сьм с червения елек,брата снима,халибут в Аляска

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:019557297.jpg
Прегледи:2
Размер:67.2 КБ
ID:5193011
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          И аз предпочитам риболов на леко, макар че напоследък взех да се пробвам и с фидер.
                          Тъкмо смятам да се оборудвам и аз най-накрая с фидер, че е срамота. От една страна често спасява капото, от друга нашия клуб организира фидер състезанията в БГ (макар, че чух и други са почнали да организират), пък аз съм засега само теоретик в това иначе толкова забавно направление...
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Тъкмо смятам да се оборудвам и аз най-накрая с фидер, че е срамота. От една страна често спасява капото, от друга нашия клуб организира фидер състезанията в БГ (макар, че чух и други са почнали да организират), пък аз съм засега само теоретик в това иначе толкова забавно направление...
                            Ми като се оборудваш, бъди любезен и сподели:марка, модел, характеристики, цена, че каталози много, но си е друго прякото впечатление. На Дунав този метод става все по-актуален. На слука!
                            "Make love, not war!"

Коментар

и аз вече съм в групата,падам си по риболов на тежко.Ходя наи често на Дунав за шаран и сом и от време на врема на язовир Иваиловгра

Коментар

Аз съм любител-шаранджия...Приемате ли ме?
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X